Nejnovější recenze ze sekce Vysavače
Vysavač mi moc vyhovuje. Velmi dobře vysává a mám ho stále po ruce. Doporučuji.
- Velká spokojenost. Vysavač má jednoduché složení . Velmi dobrá manipulace. Vysaje opravdu vše . Zajede do všech rohů i koutů . Na kartáč se nezachytávají ani nezůstávají žádné chlupy a nečistoty. Na chlupy od zvířat ideální velmi dobře vše odstraní. Smetí se velmi jednoduše vysype , nasadí a může se vysávat dále. Produkt je sice dražší, ale odpovídá to kvalitě. Mohu jen doporučit.
- vyzkoušeno jen nanečisto, zdá se konfortní obsluha a dobrá funkčnost
funkční
Výkonný pomocník při úklidu. Lehký do ruky.
Vyborny saci vykon ale musel jsem dokoupit
lamelový polyesterový omývatelný filtr asi 400 kc ( proc neni v zakladni vybave ! a nemusim kupovat sacky kdyz snim vysavam treba v aute podlahu
Doporučuji !- dovybavit lamelovy filtr a poradnou koleckovou hubici na koberce ,pak bude kompletni.
jěště jsem to neskoušel děkuji
- skvělý výkon
- pěkný design
- jednoduchá manipulace
Jsem moc spokojená. Objednávám stejný pro mamku a ještě jsem si vybrala další produkt :-)
- Skladny
- Slusny vykon
- Pomer cenaxvykon 1+
- Lehký
- Výkonný
- Kolečka výborně jezdí
- Vypínač na zapínání připojeného zařízení a zásuvky je smart.
Při hledání vhodného vysavače jsme probrali pro a proti a vybrali tento typ. Byť cenově trochu dražší.
Vysává velmi dobře, při auto reguluje sání při přechodu z lina na koberec s vyšším vlasem perfektně. Předešlý vysavač to nezvládal dokonale vysát.
Mokré čištění lina bylo dobré, oproti klasickému mopu je to perfektní komfort.
Musím kvitovat dobře řešené vysypávání vysátého odpadu a dostatečné velkou nádobu na odpad.
Po prvních pár dnech používání není nic co by se tomuto vysavači mohlo vytknout. Čas ukáže zda to bude setrvalý stav.
- Silný výkon
- Sáčkový
- Lehký - skladný
Cenově velmi přijatelné. Je sáčkový, což mi vyhovuje. Lehký, dobře skladný. Příjemná manipulace. Vše jede hladce. Za mě dobrý : )
- Manipulace
- Hmotnost
- Výkon
- Nástavce
S produktem jsem moc spokojená, poměr cena výkon skvělá. O vysavači jsem si před koupí zjistila podrobnosti, takže maximální doba vysávání pro mě nebyla překvapením. Byt 2+1 v pohodě na jedno nabití zvládne. Na větší dům by to nestačilo. Příště bych se zaměřila na nástavce, to je pro mě lehce nedostačující. Celkově však považuji vysavač za pěkný funkční kousek do domácnosti.
- Na drobky pod stolem ideální pomocník, nemá kabel a baterie vydrží docela dlouho.
- Pod 1000 asi dobrá volba
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení ručního vysavače Niceboy ION Hurricane R1 7,4 V Wet & Dry. Pěkný den, Niceboy
- vyzkoušeno zatím jen jednou, saje pěkně, intuitivní ovládání.
- Spousty součástí
- Koupeno v akci
- Výkonné sání
- Zachytává prach, chlupy, drobky
- Na koberec, dlažbu i vinyl
- Nemusí se držet tlačítko, zmáčkne se a vysává
Zatím parádní. Má spousty částí, které jdou spojit, propojit, odpojit, zkombinovat. Vysavač jde zacvaknout do pozice, že stojí, nemusí být opřený ani zavěšený.
Je výkonný a vydrží dlouhou dobu, vysávala jsem už 3x a baterie mi stačí. Při vysávání není nutné držet tlačitko, stačí zmáčknout na zapnutí a vysává a pak zmáčknout na vypnutí.
Díky velkému množství příslušenství se s ním dostanu všude. Snadné vysávání pod skříňkami.
- snadný úklid
Velká spokojenost.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
vysává pěkně
- Silný a praktický vysavač
Silný a praktický vysavač. Spokojenost!
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »