Nejnovější recenze ze sekce Vysavače
- Skvele vycisti sedaci soupravu i koberce
- Kvalita zpracovani
- Je tezky a hlucnejsi, ale to jsem vedela
Maximální spokojenost. Saje dobře. Baterie se rychle dobijí. Jednoduchá obsluha.
- SaJE A SAJE A SAJE
- dělá to co má ... nic lepšího neznám
- Dobrá cena
- Nepotřebuješ sáčky a ani filtry měnit a kupovat
- Asi že jsem o tom nevěděl dříve, o takovém produktu
- dobře vysává,rychle se nabíjí,super přidaný ruční vysavač
Spokojena
- Velice dobrý vysavač za slušnou cenu. Mám jen krátce, zatím všechno v pořádku.
Vždy je připraven k okamžitému použití. Lehký, rychlý úklid. Plus při vysávání rovnou se dá vytírat, 2v1. Baterie vydrží na vysátí celého bytu 3+1.
Nevýhoda dlouhé nabíjení do plného stavu baterie.
Super vysavač o
- Vysavač vysává dobře.
O něco kratší kabel, též manipulace při vyjímání odpadní nádoby mi u předchozího obdobného modelu připadala o trochu jednodušší / pohodlnější.
To samé platí i o madlu: předchozí, napevno spojené s tělem vysavače, se jevilo praktičtější, než toto pohyblivé.
Se sacím výkonem, ostatním a s poměrem kvalita/cena spokojenost.
Vysavač je opravdu skvělý, zvládne vysát i koberec. Má opravdu sílu. Na jedno nabití dokážu vysát opravdu velký dům a ještě mám rezervu. Oceňuji tři stupně intenzity, lehké nastavení. Vysavač není těžký, dobře se s nim manipuluje.
Reakce obchodu elektroshock.cz
Vážený zákazníku,
velmi děkujeme za Vaši recenzi produktu, který jste zakoupil u nás. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná.
Jako Premium Reseller se zaměřujeme na kvalitní produkty a vynikající zákaznický servis. Jsme také velmi hrdí, že podporujete český e-shop a tím i domácí trh.
Tým ELEKTROSHOCK.CZ
- Vyhoda
Kamody dobrý , ale zprasila to PPL bylo žádáno doručení o bytu
- Vhodný výrobek ke každodennímu rychlém úklidu... spokojenost
Reakce značky Bosch
velmi si vážíme vaší kladné zpětné vazby. Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka