Nejnovější recenze ze sekce Vysavače
- Lehký, malý vysavač
- Design. Vypadá hezky.
- Po minutě vysávání je plný, ztratí tah a musí se vysypat
- Po třech vysypáních se ucpe filtr a musí se štětcem vyčistit, ideálně vyfoukat kompresorem. Jinak nemá tah
- Po deseti vysypáních se rozpadla titěrná těsnící guma víka nádoby na odpad a nemá to tah. Opravil jsem sanitárním silikonem.
- Plastové trubky do sebe zapadají jako by k sobě nepatřily a při vysávání se tyč rozpadá.
- Ta ohebná trubka (husí krk, nebo co to je) se ztěžka otáčí jak ve vysavači, tak v plastové trubce která se drží v ruce, takže se neustále kroutí jako had a dělají se na ní uzly
- Upadl kryt na regulaci přívodu vzduchu na hadici.
- Nenavíjí se celý elektrický kabel
Vlastně jsem netušil, že něco tak mizerného se v EU dá koupit. Připadá mi to, jako by se na trh dostal výrobek z bývalé NDR.
- obtížné vyjímání zásobníku na smetí
- Reklamace
- Nefunkční výrobek.
Hned při prvním vysávání se za 10 minut vysavač rozbil. Upadla vysávací trubice a už nešla vrátit zpět.( Nedala bych
vůbec žádnou hvězdu.)
NEKVALITNÍ VÝROBEK!
Za relativně málo peněz velmi dobrý lehký vysavač, který opravdu kvalitně vysaje a dobře se s ním manipuluje. Zatím spokojenost, snad bude nějakou dobu sloužit.
Neobsahuje regulaci výkonu.
- Tichý
- Kulatá přívodní šňůra se méně kroutí než plochá u jiných vysavačů
- Prijemna cena
- Výkon
- Kompatibilita aku
Splnilo ocekavani. Pomocnik doma i pri kempovani.
- Koberec vypadá jako nový
- Saje tak hodně, že z koberce tahá nitky
Tento produkt byl zjevně odeslán již poškozený (promáčklina plechové nádoby, vypadlé tlačítko oklepu filtru). V provozu nevyzkoušeno, ale sběrná nádoba je vyrobena ze slabého plechu. Koupil jsem obdobný vysavač od jiného výrobce. Vrácení zboží proběhlo bez problému.
- Lehky
- Vykon super
- Jednoducha skladba
- snadno se obsluhuje i montuje
- lehký do ruky
- ideální pro seniory s omezenou hybností
sám nestojí, musí se opírat o zeď
výkon by mohl být silnější
Reakce značky Niceboy

Děkujeme za hodnocení vysavače Niceboy ION Hurricane F5. Přejeme hezký den, tým Niceboy.
- Vysavač jsem koupila na chatu a jsem spokojená. Za tu cenu vysává dobře a regulace otevřením na tyči a kolečkem na vysavači je dostačující. Jsem spokojená
- Je lehký
- Nic mě nenapadá, mám ho krátce
- Manželka chce vysávat sama, doslova mi rve Dyson z ruky. Na oko se s ní o něj přetahuju, ale pak spokojeně z gaučíku pozoruju, jak zelené světlo nástavce objevuje na podlaze nové a nové nečistoty :-)
- Pohotový na menší plochy
- Hlučný
- Pokud se ulomí křehký úchyt sběrné nádoby, tak je celý vysavač zbytečný

Stihl SE 33
Zakoupeno v Alfatek
- Vynikající
- efektivita práce
- snadná manipulace bez kabelů
- výdrž baterie
- různé nástavce a hubice
Skvělý vysavač, nemám mu co vytknou. To, že za sebou člověk nemusí tahat kabely, opravdu dost usnadňuje práci. Baterka vydrží dlouho, stihnu vše vysát. Vysává se s ním dobře, je opravdu výkonný. Umí naráz s vysáváním i mopovat, takže efektivita práce je na 100 %. Rozhodně doporučuji.

Sencor SVC 510GR
Zakoupeno v Alza.cz
Pro samotného chlapa v domácnosti velmi dobrý.
- široký sortiment aku nářadí
- Poměr výkon cena
- Překvapivě kvalitní čištění i silně znečištěného čalounění
- Značná vůle mezi sacími nástavci a hlavicemi
- Hlavice na čištění koberců byla dodána poškozená
- U koberců s vysokým chlupem nemá tepovač dle mého názoru dostatečnou sací sílu a zanechává koberce velmi vlhké.
Při objednání tohoto produktu jsem byl skeptický a nečekal jsem žádný zázrak, nicméně jsem byl velice mile překvapen. S tepovačem jsem čistil velkou čalouněnou sedací soupravu, auto, koberec s krátkým chlupem a koberec s dlouhým chlupem. Jedna z mála nevýhod je malá nádoba na saponát (3 litry). Toto množství saponátu stačí na kusové koberce o velikosti cca 1,5m x 2,5m. Taktéž stačila na jedno čištění rozkládací pohovky. Nicméně jako majitelé staršího pejska máme pohovku často znečištěnou a je potřeba ji čistit na dvakrát. Stejný případ je čalounění v autě na kterém se krom pejska vyřádí i naše malá dcera. V těchto případech je potřeba saponát do nádrže dolévat, protože na větší čištění je její objem nedostatečný. Vše bylo vyčištěno velmi dobře a bylo zbaveno zápachu. Čistící hlavice na koberce byla dodána s rozpůlenou plastovou konzolí roztřiku saponátu a utrženou přívodní hadičkou. Díky tomu nedochází k roztřiku saponátu a následné hloubkové penetraci vláken.

Hoover MBC 500 UV 011
Zakoupeno v planeo.cz
Výborný produkt, perfektně vysává čalouněný nábytek včetně přehozů. Plusem je dostatečně dlouhý přívodní kabel a vysoký výkon. Vřele doporučuji i s ohledem na vybavení přístroje režimem vysávání a UV lampy.