Nejnovější recenze ze sekce Vysavače
- Skvělá cena
- Moc dobrá ovladatelnost
- Součástí je i držák
- Výkonný, tichý, dobře skladný
Za mě opravdu skvělá cena vzhledem ke kvalitě, kterou tento vysavač nabízí. Oceňuji, že je součástí balení i držák. Skvěle se s ním manipuluje. Nemam co bych vytkl. Za mě OK.
- Nadčasové provedení
- Tři stupně výkonu
- Nastavení na míru
- Výdrž baterie
Nadčasový vysavač. Skvělá manipulace, dlouhá výdrž, síla výkonu, vše za 1. Rozhodně doporučuji tento typ. má neskutečně silný výkon a vysávaní je jedna radost. Moc díky.
Zatím používáno málo. Tichý chod, dost dodatkových nástavců. Zatím spokojenost.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za recenzi a hodnocení vysavače Niceboy ION Hurricane H7. Pěkný den, Niceboy.
- Dobrý sací výkon
- malé rozměry
- Opravdu velmi hlučný. Do dílny a na terasu OK, ale do interiéru ne!
Doba provozu
Za mne bezkonkurenční výrobek. Vybráno z d-testu a opravdu splnil nad očekávání.
nevysaje na 100% a mop nesebere zbytek, zůstává nečistota. Pak kombinace vysávání a vytírání nedává smysl.
- Kvalitní výrobek
Kvalitní, výkonní a elegantní vysavač, za tu cenu je naprosto super, manželka je velmi šťastná :)
Výhodný pomocník v domácnosti, vždy na dosah.
- rychlé dodání
Výkon.. Cena...
Výkon.. Cena...
Tineco Floor One S3 Extreme
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v K24.cz
- konečně čisto
- nedostane se úplně ke kraji
Měla jsem kärcher FC5 se šňůrou, kärcher FC7 s nabíjením a kärcher FC5 s nabíjením. Nejvíc jsem byla spokojená s FC5 do sítě, ale roztahování a uklízení šňůry bylo otravné, nicméně sloužil dobře.
Pak jsem měla FC7 na nabíjení - s tím už jsem až tak spokojená nebyla -
a) v nádrži na špinavou vodu bylo jen minimum, přestože nádrž na čistou vodu byla vyčerpaná, což znamená, že většina vody byla na podlaze a tím špína víceméně rozmazána
b) vyčištění stroje po úklidu bylo celkem náročné a zdlouhavé. Kolikrát jsem si říkala, že kdyby vzala kýbl a hadr, byla bych za stejný čas hotová taky
c) během záruky byl 3x v servisu. Nakonec mi vrátili peníze.
Poté jsem tedy znova zakoupila FC5, ale na nabíjení a s tím už jsem spokojená nebyla vůbec. Díky baterii byl poměrně těžký, takže jsem během úklidu musela střídat ruce a v nádobě na špinavou vodu opět minimum.
Teď jsem koupila TINECO Floor one s3 extreme a BINGO!!!
Používám sice krátce, ale zatím SUPER!! Funkce samočištění BOMBA, jezdí na kolečkách, takže jej netahám v ruce. Další super věc nabíjecí základna - žádná nabíječka a kablík, prostě posadíte do základny a hotovo. A za zmínku stojí i automatické zobrazování nečistot - když se rozsvítí červená - je třeba místo přejet víckrát, dokud nesvítí modrá.
S produktem jsem zatím maximálně spokojená - stejné produkty jsou za daleko vyšší cenu.
Vše funguje jak ma
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení tyčového vysavače Niceboy ION Hurricane H5. Pěkný den, Niceboy.
- malý, kompaktní
- výkon
Je lehký,dobře se s ním manipuluje,má dobrou sací sílu.
- Vysavač je super, jsem nadšená a těším se na každé vysávání s ním. Žádné namotané vlasy v kartáči a ještě vidíte co vysáváte a co jste vysáli. Jak na displeji, tak v nádobě. Doporučuji.
- Barevně odlišené ovládací prvky.
- Funguje přesně dle očekávání.
- Tepovač jsem dosud neobdržela. Nevím jestli je zboží na cestě nebo je vůbec nedostanu. Platba byla akceptována a částka odešla z mého účtu.
- Kvalita + cena
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »