Nejnovější recenze ze sekce Vysavače
výhoda 4v1
- Snadná manipulace, dostatečný výkon
Zatím spokojenost, splňuje očekávání.
Už jsem kopila druhý, jeden domu a druhý na chalupu. Jsem moc spokojeni, žádný problém a děti to s ním zvládají také. Super pomocník
- Světlo
- Super kartáč, nezachytavaji se na něj vlasy apod.
- Dobrý vykon
- Velmi malá doba provozu na jedno nabití
- Dobíjení přes 4 hodiny
- Celkem těžký
Bohužel jsem od vysavače očekávala více. Do ruky je celkem těžký, filtr se hůře vyklepáva( zůstává v zarážkách prach). Výkon za ty peníze bych řekla dostačující, hezký vysaje i do krajů. Kupovala jsem ho hlavně kvůli slibované době provozu až 50 minut. Vydrží na jedno nabití tak 15 minut. To máme že 70% vinil.
- tichý a výkonný digitální motor s 10ti letou zárukou
- dlouhá výdrž po nabití
- praktické nástavce
- osvětlení na podlahovém kartáči
- kvalitní hepa filtr
- lehký do ruky
- tři úrovně výkonu
Vysavač funguje skvěle, velmi lehce se ovládá pojezd i směr, takže se s ním dostanu i do těch nejzašších koutů. V pohodě uklidím celý byt 2+kk s jedním nabitím. Velkou výhodou je i možnost použití jako ruční jednotky, kdy si mohu vyluxovat v autě, nebo v dílně. Pořídím si asi ještě jeden do garáže, abych ho nemusel přenášet, jsem s ním moc spokojený.
Nepříliš velký sací výkon, ale je to na AKU, takže bych tomu dal palec nahoru...
Tichý, vhodny k domacim mazlikum. Mam chs kocek.
- Lehký
- Extrémní výkon
- Spolehlivost
- Kvalita zpracování
- Cena, za kterou to stejně vyplatí koupit ale
- velké množství funkcí
- ideální pro vysávání nepřístupných ploch
- výborný na odstranění zvířecích chlupů
- možnost ručního vysávání např. v autě
Vysavač na rychlý úklid vždy po ruce. Baterie dlouho vydrží a kartáč dobře vyčeše z koberců chlupy od psa.
- šikovný pomocník
- trochu lépe zpracování výrobku bych prosil
dobrý sací výkon
- dobrý výkon, bohaté příslušenství
- vyšší hmotnost
- Kehce ovladatelný,výkonný vysavač.
Velká spokojenost. Výkonný,lehce ovladatelný vysavač.
- výkonný skladný vysavač
- skvěle funguje systém proti namotávání vlasů
- tichý
- na jedno nabití vysaje celý dům
- intuitivní ovládání i čištění
- díky světelným diodám se objeví všechen prach a nečistoty
- lehký skladný vysavač, který se snadno ovládá i čistí.
Tichý, dobře vysává prozatím spokojenost
problém s vytažením ručního vysavače
Reakce značky Sencor
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Pokud máte problém s vyjmutím ruční jednotky, kontaktujte nás prosím na email. [email protected] Rádi Vám pošleme video, jak jednoduše ruční jednotku vyjmout. Stačí jen zatlačit prsty na ruční jednotku a ruční jednotka sama vyskočí. S pozdravem Sencor.
- velmi silný
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení ručního vysavače Niceboy ION Hurricane R3 22,2 V WET & DRY. Pěkný den, Niceboy
vysavač jako samotný je výborný, krásně vysává, je silný a elegantný..
jenže jsem si neuvědomila že jiný nástavec nemá,
pokud bych si to uvědomila předtím,vysavač bych si nevybrala..
a vytíraní jsem si také představovala trochu jinak,často to nepoužívám i když jsem hledala vysavač kt. bude mít i funkci pro vytíraní
Silvercrest SHSA 20-Li A1 bez aku
Přidáno: 23. října 2024
(naposledy upraveno 23. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- jednoduchá a funkční konstrukce
- kompatibilita s X20
- kompletní sada s držákem na stěnu a adptéry
- slabší sací výkon (očekávaný)
- vypínač na madle by měl být umístěn více vpředu (dál) - při manipulaci se často nechtě vypne
Silvercrest SBZBK 850 A2
Přidáno: 23. října 2024
(naposledy upraveno 23. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Saje jako blázen. Vysypávat jde snadno. A na radu dalších recenzentů jsem dala filtr na filtr, abych ho hned nezničila. Poradí si s psími chlupy, drobky, za tu cenu jsem velmi mile prekvapena.