Nejnovější recenze ze sekce Vysavače
- Výkon
- Design
Bohužel zakoupený vysavač nešel nabít proto jedna hvězda. Zakoupen jinde a vše v pořádku. Vrácení zboží a peněz proběhlo bez problémů.
- Dobře se s vysavačem zacházī
super
- splnil me ocekavani
OK
- Slušný sací výkon
- Design
- Stojan integrovaný do krytu
- Výhodná cena
- Kratšia výdrž (daná sacím výkonom)
Za danú cenu veľmi slušný sací výkon :) výdrž je menšia ale samozrejme to je dané spomínaným výkonom. Veľmi pekný a funkčný design, kde krytka vysávača je zároveň stojan.
- Malý
- Výkonný
- Kartáč by mohl být lepší
Spokojenost
Výkon
Cena
- Lehký výkonný při skladování zabere málo místa
- Vyjímatelná baterie k nabití
- Pěkný design
- Hodně příslušenství
- Dobrá cena
- Přímé nabíjení , není nabíjecí stanice
zboží jsem zakoupila na Alze, bylo doručeno do druhé dne, vše v pořádku
- Skvěle vysává, ale...
- Rotační kartáč
- Automatická UV lampa
- Dlouhý napájecí kabel
- Skvělá manipulace při samotném vysávání (má kolečka)
- Hlučnost je přiměřená, nic strašného
- Sání je slaboučké, ale...
- Vhodný hlavně pro rovné povrchy
- Čištění je malinko, ale fakt jenom malinko složitější
Pocity jsou malinko smíšené. V prvé řadě je potřeba říct, že vysává skvěle. To, co po vysátí zbyde v nádobce, je dost překvapivé. Jenže to není zásluhou skvělého sacího výkonu, ten na ruce téměř není cítit. Je to zásluhou rotačního kartáče, který z povrchu dostane neuvěřitelné množství bordelu. Pokud kartáč vypnete, nic nevysajete, a to je trošku zklamání, protože ne na všechny povrchy je kartáč možné použít.
Moc se mi líbí automatické zapínání/vypínání UV lampy pomocí proximity senzoru. O UV se tedy vůbec nemusíte starat.
Čištění by mohlo být ergonomičtější. Při vysypávání koše jej většinou nasazuji zpátky blbě, není to intuitivní. Čištění spodního kartáče a UV lampy je možné jenom po vyšroubování šasi (potřebujete křížový šroubovák). Tohle mohlo být udělané přívětivěji, na druhou stranu to není žádná tragédie.
Lux vysál velké množství velmi jemných částic, které běžný dobrý lux nikdy nevysál. Navíc všechno filtrační zařízení jde vyčistit vodou. A má i dezinfekční lampu.
- Úžasný a super výkon
- Dražší, ale opravdu výkonný
Zatím nic
- rychle a brzo
- Dostatočne dlhá doba chodu. Ľahké ovládanie. Dobrý sací výkon aj na chlpy od psa.
- regulace výkonu
- silný tah i na nejnižší výkon
- dlouhý přívodní kabel
- velké množství nástavců, které ani nevyužijete
- snadno přístupná a omyvatelná sběrná nádoba
- odpadá nutnost kupovat sáčky
- přenášení za madlo od sběrné nádoby, kdy celá váha vysavače v podstatě drží na jedné pacce - snad vydrží
- po zvednutí vysavač nedrží svisle, ale překlopí se cca o 45° - trochu nepraktické pro přenášení, ale je to možná jen o zvyku (pozn. ve svislé poloze lze přenášet oběma rukama)
Vysavač, který opravdu vysává, a to i na nejnižší výkon. Výkon přidávám pouze na koberce/koberečky, a to jen na některé. Jsme až překvapen, kolik je v nádobce bordelu po vysátí. Jednoduchá údržba - vysajete, nádobku vysypete, umyjete a po uschnutí nasadíte zpět.
- Velmi lehká manipulace
- Dobrý sací výkon
- Tichý
Tento výrobek je vynikající a všem kdo o něm uvažují doporučuji.Má spoustu doplňků a hlavně při vysávání je velmi tichý oproti běžným vysavačům.Je velmi příjemný do ruky a vysávání s ním je vlastně strašně jednoduché..
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s naším produktem spokojena.
Přejeme pěkný den.
Tým Lauben
- Oproti předchozímu je bezsáčkový a má výborný výkon při 800W, stačí pouštět na minimum.
Funguje, sací výkon dobrý, jsem spokojen