Nejnovější recenze ze sekce Vysavače
- moc jich nemám používám na luxování
- Opravdu dobře saje.
- Ucpává se kovová teleskopická trubka v zúžení před vývodem a ucpává se i vývod na nádobě.
- Malý, poměrně lehký s vysokým sacím účinkem
- Naprostá spokojenost.
- sací výkon
- světelná hubice
- vysávání schodů
- výdrž baterie
- variabilní příslušenství
- vyšší cena
Skvělý vysavač, výborný sací výkon, světelná hubice ja zážitek. Výborný na vysávání schodů.
Reakce obchodu elektroshock.cz
Vážený zákazníku,
velmi děkujeme za Vaši recenzi produktu, který jste zakoupil u nás. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná.
Jako Premium Reseller se zaměřujeme na kvalitní produkty a vynikající zákaznický servis. Jsme také velmi hrdí, že podporujete český e-shop a tím i domácí trh.
Tým ELEKTROSHOCK.CZ
Tichý, silný. Perfektní že se dá dát i na bok a vysává...
- funguje
- slabá baterie, nelze nahradit silnější
- Výkonný
- Kromě UV lampy fouká dolů i horký vzduch - vysušuje
Po pravdě jsem byl skeptický o účincích, postel a matrace normálně nevysávám. Ale docela mě překvapilo, že i po pár pohybech po matraci černý filtr zbělal (začal sbírat jemný prach - snad i ty roztoče). Co je super, tak ten horký vzduch, peřina pak byla jak vyžehlená a pokud velké teplo roztočům vadí, tak jim to vysavač minimálně znepříjemnil.
Kartáč ve vysavači i trochu vibruje, takže reklama nekecela.
Jediný co není až tak super je, že musíte jezdit opravdu pomalu, aby se plocha osvítila a prohřála, což znamená ohnutá záda nad postelí - ne úplně pohodlná poloha. Ale co by člověk neobětoval pro zdravější spánek.
- Lehký ,snadná manipulace ,bezva “svítící” hlavice
Spokojenost ,nelituji ani vyšší ceny
- Současně vysává a mopuje všechny typy podlah i koberce. Chtěli jsme původně jiný (analogické parametry, ale ještě o cca půl kg lehčí), ale ten jsme již nikde nesehnali.
- Je poměrně lehký, dobře se s ním manipuluje, čistící hlava vjede i pod nábytek.
- Má dostatečně dlouhý kabel (8m) a slušné příslušenství.
- Má i úložnou podložku.
- Nedá se oddělit rukojeť, která není ani teleskopická, ale v praxi to moc nevadí.
Dobrý výrobek za dobrou cenu. Jen návod není praktický, je zde vždy jedna pasáž v češtině, dále cca 20 stejných pasáží v jiných jazycích, zase jedna česky atd. Znamená to, že při čtení návodu se každá česká pasáž špatně hledá. Vytvořil jsem pro manželku český manuál, kde jsem dal vše důležité k sobě.
Dle mých představ, skvělý v poměru cena a výkon.
kvalita
Reakce značky Bosch
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Věříme, že vám bude vysavač sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
- levný, výkonný a lehký
- možnost využívat i výfuk vysavače jako fukér
- Trubky úzké, krátké, od pohledu nekvalitní a rozlámou se brzy
- vzduch z výfuku je velmi intenzivní a rozvíří a odfoukne vše v okolí, škoda že nelze přepínat-volit mezi silným prodem výfuku do trubice a rozprostřeným výfukem do místnosti.
Za tuto cenu dobře poslouží.
- Matrace nejde vysát nepřetržitě se světlem, rovněž nepřetržitě držet vypínač je blbost. Hodně se zahřívá. Podle návodu vysávat moc nejde. Nekupujte,kupte lepší.
Dobrý den, velmi hlučný, velmi velký, není pohodlné používat, nelíbí se mi !
Super vysavač za dobrý peníz.
- Silná sací síla a výhodou jsou otočná kolečka.
Silvercrest SMS 300 B2
Přidáno: 30. října 2024
(naposledy upraveno 30. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
dobrý den...jsem alergik a tak mě napadlo, zda by mi nepomohlo luxování postele i dek něčím speciálním, než je normální vysavač a tak mám tento a budu věřit, že mi pomůže s mou alergií na prach atd. ... díky a pěkný den ♥
- Velmi spokojená
Mohu jen doporučit
- Vysavač má opravdu velký výkon a lehkou konstrukci.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »