Poradna Road Star RTC 2019

Autor: nákupec | Vloženo: 13.05.2017 000 20:53 | Témata: Poradna Road Star RTC 2019

nákupec

nákupec

Podle odpovědi TV PRODUCTS CZ u předcházejícího dotazu to znamená, že tento vysavač vymlátí autobaterii v autě za pouhých 20 minut?

To tedy není dobrá věc, dobrý vysavač když dává na výběr jestli vyluxovat nebo nastartovat auto.

  • 15. května 2017 - Oficiální zástupce obchodu TVPRODUCTS.cz

    Dobrý den,
    doba vysávání není omezena vybitím autobaterie, ale jako ochrana proti přehřátí vysavače.
    V případě dalších dotazů se můžete obrátit přímo na naše servisní oddělení na telefonní lince 387 020 576 v pracovní dny od 8 do 15 hodin nebo na emailu [email protected] Naši pracovníci se Vám rádi budou věnovat.
    Přejeme příjemný den

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (2)
    • nákupec

      15. května 2017 - nákupec

      Cituji: "Za předpokladu, že autobaterie bude plně nabita, tak doba provozu bude tak cca 20 minut". Čili když AUTOBATERIE bude nabita jen z poloviny, tak bude doba 10 minut ? O baterii jaké kapacity je řeč ? Proč se u jiných vysavačů píše jen o době vysávání jen v souvislosti s kapacitou baterií ve vysavačích (nikoli autobaterií), a proč tam, kde je možnost použití s adapterem z 220 V nebo s připojením na autozásuvku je doba vysávání neomezená ? Dotaz byl na výdrž AUTOBATERIE. Podle odpovědi to znamená, že tento vysavač, na rozdíl od jiných, se přehřívá, a hrozí jeho zničení ? Spíš mi to připadá jako varování před případnou reklamací když to přestane fungovat, že důvod vady bude "přehřátí vysavače" vinou ze strany zákazníka.


    • TVPRODUCTS.cz

      15. května 2017 - Oficiální zástupce obchodu TVPRODUCTS.cz

      Dobrý den,
      jak jsme Vám již odpovídali, případné další technické dotazy, prosím, řešte přímo se servisním oddělením na telefonní lince 387 020 576 v pracovní dny od 8 do 15 hodin nebo na emailu [email protected]
      Přejeme příjemný den


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.