Poradna Vysavače


Autor: Siginnka | Vloženo: 27.01.2011 000 19:46 | Témata: Poradna Vysavače

Siginnka

Siginnka

Problém - nefunkční boční kartáč

Zhruba po 14 dnech užívání se přestal z ničehonic točit boční kartáč. I po vymontování a odstranění jen nepatrného množství prachu se kartáč prostě netočí. Mrzí mě tato závada, protože doposud jsem byla s vysavačem spokojená. I ta doba vysávání se zlepšila o mnoho víc. Baterii chvíli trvalo, než se rozjela :)
A ještě mám jednu věc. Dostali jste k vysavači záruční list? Nejdřív jsem po něm vůbec nepátrala, ale teď v případě toho kartáče asi bude nutná reklamace, jenomže záruční list nikde neni. Myslela jsem, že bude u návodu, jako to bývá u jiných přístrojů, ale tam nic není. Divné.

  • Martin

    Martin

    27. ledna 2011

    Dobrý den. Není na tom bočním kartáči namotaná nějaká niť, větší množství vlasů, vlasec či něco obdobného co by se dalo přehlédnout? Dle návodu se dá vysavač postupně rozebrat a vše zvlášť vyčistit. Já jsem ten náš už čistil a byli na něm namotané silonové lanka z koberce, ale nikdy se úplně nezastavil. Pokud vysavač nehlásí chybu tak opravdu nevím co by mohlo být závadou. Jinak záruční list jsem taky nenašel(nějak moc jsem ho ani nehledal), ale vysavač jsem koupil v kamenné obchodě a tudíž si myslím, že mi postačí účet. Zkuste se obrátit na prodejce

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.