Poradna Vysavače


Autor: | Vloženo: 09.02.2017 000 16:15 | Témata: Poradna Vysavače

Mokré vysávání

Chci si pořídit vysavač s mokrým vysáváním na dlažbu - jde o hodně znečištěnou plochu obytné kuchyně kolem 30m2, kde máme kamna a topíme zde dřevem a je tedy třeba často vytírat zaprášenou podlahu. Potřebuji jednoduchý vysavač, nepotřebuji složité doplňky, hlavně potřebuji co nejjednodušší ovládání a výměnu tekutin a co nejjednodušší čištění - aby se mi časově vyplatilo vzít vysavač místo kýblu s hadrem. Cena není až tak rozhodující. Díky za poradu Staňková

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    14. února 2017

    Vážená paní Staňková,
    pro Vaše účely bych si dovolil nabídnou vysavač německého výrobce Thomas, který bude zcela jistě splňovat Vaše požadavky na velmi snadnou manipulaci a nízkou náročnost obsluhy (viz. odkaz).

    http://www.spotrebice-vitek.cz...

    Tento vysavač má výhodu ve vodní filtru, který se pro Vaše účely výborně hodí, jelikož můžete spojit mokré vysávání a čištění povrchů kolem kamen např. s vysátím drobného vyhaslého popela.

    Obsluha vysavače je velmi jednoduchá, před vysáváním naplníte filtrační nádobku vodou a pro účely čištění také nádobku na čistící roztok a můžete vysávat. Po vysávání pak stačí vylít vodu se zachycenými nečistotami z filtrační nádobky a tuto vypláchnout, což zabere 30 vteřin (osobně vyzkoušeno). Vysavač má další výhody, které naleznete na našem webu.

    V případě dotazů mne prosím kontaktujte na tel. čísle 604 334 252

    Hezký den
    Dominik Caha

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.