Poradna ETA Neptun 2404

Autor: | Vloženo: 17.12.2018 000 17:19 | Témata: Poradna ETA Neptun 2404

ETA Neptun elektronic 3404 - čerpadlo

Čerpadlo čisticího prostředku dodává pouze cca. 0,1 L/min. při výtoku z hadice bez trysky. Sací filtr čerpadla i výstupní hadice čisticího prostředku jsou naprosto průchodné. Důsledkem je, že nízký tlak a objem čisticího prostředku nevytváří plošný rozprach, ale pouze z trysky stéká.

Vysavač byl v provozu pouze jednou a po tuto dobu pracoval normálně. Čištění po ukončeni práce bylo řádně provedeno proplachem.
Děkuji za odpověď. .

  • Standa

    Standa

    11. ledna 2019

    Dobrý den pane Šebesta,
    při správné funkci čerpadla a dokonalé průchodnosti vodního systému by mělo být rostřikování čisticího prostředku z trysky dostatečné.

    1) Ověřte, zda nedojde náhodou ke skřípnutí hadičky při sestavování vysavače (viz obr. 5 v manuálu).

    2) Prosím zkuste ještě prověřit, zda není špatná funkce "čisticí soupravy" tj. zda ovládací páčka na držadle hadice 100% propouští roztok. Povolte převlečnou matici a odpojte hadičku od páčky (viz obr. 24, 25). Zapněte spínačem čerpadlo a stiskněte páčku, roztok by měl tryskat pod tlakem.

    3) Pokud tomu tak není, odpojte z "čisticí soupravy" shodným způsobem tu spodní hadičku. Následně zapněte spínačem čerpadlo z hadičky by měl roztok tryska pod tlakem.

    4) Pokud z hadičky nebude roztok vycházet pod tlakem je problém v průchodnosti vodního systému ve vysavači, což je na jeho opravu v servisu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.