Poradna Bosch GAS 35 M AFC Professional 0.601.9C3.100

Autor: | Vloženo: 09.12.2019 000 19:40 | Témata: Poradna Bosch GAS 35 M AFC Professional 0.601.9C3.100

Akustická signalizace proudění vzduchu

Dobrý den,mám na Vás velkou prosbu, vysavač je opravdu velmi dobrý, avšak mám velké problémy s akustickým signálem při snížění proudění vzduchu, který mi prakticky stále píská a jde mi to už na nervy, abych řekl pravdu. Koupil jsem si ho za účelem vysávání přebroušené stěrky, jelikož pracuji jako podlahář a dlé recenzí je na toto vhodný...Vůbec nevím, co s tím, volal jsem i technikovi z Bosche, a ten mí řekl, že už se to u někoho řešilo, ale jak to dopadlo, že netuší... Ještě mi poradil ať zkusím dát jinou koncovku k trubce,, aby tam byla možná redukce vzduchu, jenže to bohužel nelze je tam redukce vzduchu pouze při připojení el.nářadí..Prosím o jakoukoli radu, která by mohla odstranit mé problémy... Mám veškeré lepší el.nářádí od Vás. a vždy max. spokojenost, ale toto mě trošku zklamalo..
Nemůže být problém třeba ve vysavači??? Je to můj nejdražší vysavač, který jsem kdy měl a proto mě trošku překvapuje, když má třídu prašnosti M, to jest vhodný k vysavání jemného prachu( za tímto účelem kupován), že mi to takto zlobí, opravdu je to nepříjemné, když vysavám u lidí a pořád to píská..

Děkuji moc za Vaši odpověď


S pozdravem


Lukáš Budil



  • 9. prosince 2019 - Oficiální zástupce obchodu NaradiOnline.cz

    Dobrý den,
    vysavač je, bohužel pro Vás, v naprostém pořádku. To pískání totiž způsobuje senzor kontrolujicí množství protékajícího vzduchu vysavačem respektive filtrem. A pokud je hodnota průtoku nižší než dovoluje norma pro vysavače třídy "M", tak začne pískat. Tím Vás upozorňuje na zanesený filtr nebo filtrační sáček.
    https://www.naradionline.cz...

    Pro použití se sanačními bruskami a bruskami na beton se nám osvědčil Nifisk Attix 44 Mobile. https://vysavace.heureka.cz...

    A pokud nechcete neustále čistit filtr, tak v kombinaci s cyklonovým odlučovačem:
    https://www.heureka.cz...



    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lukáš Budil

      9. prosince 2019 - Lukáš Budil

      Dobrý den, filtr je naprosto čistý a saček téměř prazdný a čistý a stejně pořád pípám, to mi tedy chcete trvdit, že je toto normální???!, že koupím vysavač za 14 tisíc a budu celý den pípat??? Tak to je bezva, koupitl jsem si tento vysavaač kvůli tomu, abych nemusel neustále vyklépavat filtr, což nedělám, ale to pípání je snad ještě horší...A proč tedy ten vysavač doporučujete truhlářům či jiným řemlsníkům k vysavání jemného prachu??? Kdybych toto věděl, tak bych si ho nekoupil, pže s tímto se dlouhodobě vysávat nedá, pokud chce člověk vydržet psychicky zdráv!!!


    • Ota Svojše. - NaradiOnline

      10. prosince 2019 - Ota Svojše. - NaradiOnline

      Dobrý den, máte dobře nastavený průměr hadice ? Zkuste nastavit nejmenší průměr zda bude vysavač neustále pískat.


      S pozdravem
      Otakar Svojše


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.