Nejnovější recenze ze sekce Vysavače
- Není až tak hlučný
- Slabší sací výkon
Na podlahy skvělý, na koberce s menším vlasem dobrý a např. zátěžové koberce nedostatečný. Slabší sací výkon a chybějící turbo kartáč je znát
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za hodnocení vysavače TESLA AeroStar T300 a za to, že jste se podělili o své zkušenosti.
Vysavač TESLA AeroStar T300 je navržen s ohledem na optimální poměr ceny a výkonu, což jej činí skvělou volbou pro běžné domácí čištění. Pro intenzivnější úklid zátěžových nebo průmyslových koberců, kde je nutný vyšší sací výkon a turbokartáč pro hloubkové čištění, doporučujeme zvolit vyšší model z naší nabídky. Ten již disponuje funkcemi přizpůsobenými pro náročnější povrchy a poskytne silnější efektivitu při úklidu.
Pokud budete mít další dotazy ohledně výběru vhodného modelu, rádi Vám poradíme.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Spolehliva věc v domácnosti
- Vysavač je super, skvěle vysává, všude se s ním dostanete, i pod nízké věci! Je lehký, dobře se přenáší!
Špatná hlavice na vysáváni zejmena s ohledem na podlahu nedoporucuji
kvalitní,sací síla super
- Na akumulátorový vysavač, dobrý sací výkon.
- Chybí široká hubice, ale dá se vytisknout na 3D tiskárně.
Velmi dobrý akumulátorový vysavač s kartáčovou jednotkou.
Výhodou je použití baterií Parkside 20V.
- Silný tah
- Bezkonkurenční poměr cena/kvalita
- Kvalitní
- Těsný
- Spolehlivá konstrukce
- Záruka 3 roky
- Hlučný, ale s tím se počítá
Recenzi jsem se rozhodl napsat poté, co tu někdo zmiňuje, že jde o paskvil a oproti Karcheru o hračku pro děti. Takže tahle "hračka pro děti" je i dle dostupných testů oproti Karcheru účinnější. Princip práce je stejný, ale díky reálně větší sací síle Parkside je Parkside účinnější při čištění. Možná nemá dokonale vychytané detaily, ale v reálu je prostě lepší. Plastové trubky jsou kupodivu hodně pevné, veškeré spoje jsou těsné a verze D3 má oproti starším vyřešen problém s páčkovým ventilem. Starší verze škrtily (zmáčkly) hadičku, která se časem slepila. D3 už má klasický bezproblémový ventil. Vyšší hlučnost se jednoduše vyřeší špunty do uší. Žádný vysavač (tepovač) není tak tichý, že by se u práce dala poslouchat vážná hudba a vzhledem k četnosti použití se vyšší hlučnost dá tolerovat.
Shrnuto - za relativně málo peněz opravdu hodně muziky a se strojem maximální spokojenost.
Rowenta RO 2981 EA Swift Power Cyclonic Home & Car Pro
Přidáno: 8. listopadu 2024
(naposledy upraveno 8. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Lehký vysavač a dobře vysává
- Je skladný
- Má silný výkon
- Designově je moc hezký
- Praktický, protože je na nabíjení, takže vám nikde nezavazí kábl
- Maličká nádoba na odpad
Celková spokojenost, jen je potřeba vysavač čistit po každém použití, aby se filtr nezanesl
malý šikovny, splnil očekávání
ONLINESHOP.CZ
Skvělá manipulace a super sací výkon
Mám ho zatím 3 dny, ale zatím spokojenost
Je to můj první aku vysavač. Byl jsem opravdu překvapen jak jeho výdrží, vysáváme v bytě 80m2 jen koberce. Baterie
zbývá 50 %. Opravdu dokáže krásně vysávat koberec.
Jsem spokojen koupil bych znovu.
- Velmi lehký
- Zatím žádné
- spokojenost
s produktem jsem velice spokojená
- tichý
- pěkný design
- opticky malý
- docela dlouhá teleskopická trubice (XL)
- průhledná nádržka
- molitanový filtr se nezašpiní tak často jako u Allegra SVC-512VT
- obsahuje výstupní filtr HEPA13 takže spolehlivě chrání před alergeny
- ve srovnání s Allegrem SVC-512VT slabší tah se lépe vysává díky docela pohodlné teleskopické trubici s kolečky
- ve srovnání s Allegrem SVC-512VT mi 1l nádrž stále stačí na vysátí celého bytu, a molit. Filtr se nezašpinil tak moc abych musel filtr čistit
- obsahuje dlouhou modrou šňůru, která je dobře vidět na tmavém koberci!
- naviják dobře navíjí, jen je třeba ho při navíjení lehce napínat, aby nevyjel kabel z navijáku
- je slyšet jak trubice v obou spojích silně uniká vzduch
- ztráta výkonu (netěsní trubice)
- smrdí plasty, myslím že ty černé plasty jsou z recyklovaného materiálu, hnus výsosti
- po vysáti poloviny místnosti cca 5m2 je cítit smrad, je nutné větrat
- teleskopická hubice by mohla být ještě 2cm delší pro komfortnější držení
- vypadává ta hubice s kolečky, špatně drží na teleskopické trubici (může se pádem poškodit!)
- kolečka vysavače jsou z plastu, brzo se poškrábou
- ve srovnání s Allegrem SVC-512VT slabší tah
- na 99% budu zboží vracet, trubici bych si mohl opravit, ale ten smrad plastů mi vadí, očekával bych za tu cenu 2200Kč kvalitní plasty. Ale jinde se dá pořídit se slevou 700Kč takže to nebyla taková kvalita jak jsem si myslel
- schází úchop pro držení a přesnost ve svislé poloze - Allegro SVC-512VT které ve stejné prodejně kdysi stálo 800 Kč takový nenápadný úchop má
- pozor na ten úchop od nádržky asi není určen na přenos a vypadá dost pofiderně, mohl by se ulomit při pokusu o přenos
- slabý manuál
- designeři mohly by příště lépe vymyslet ten úchop pro přenos v ležaté poloze mi přijde dost složitý a prostorný, jiná firma to měla chytřeji vymyšlené
Zákazník musí počítat s tím, že plastové součásti se mohou snadno poškrábat.
Osoby s vyšší než 177 cm, se budou muset trochu víc nahnout (je tam trubice XL).
Nedoporučuji pořizovat za tu cenu nad 1500 mě to přijde neadekvátní k tomu že tam jsou smradlavé recyklované plasty.
Spokojenost, dobře se s ním pracuje.
Electrolux EPF62IS
Tomáš Pilný
Přidáno: 7. listopadu 2024
(naposledy upraveno 7. listopadu 2024)
Zakoupeno v Elektrochram
- hadici všechny spoje těsní a nic nesyčí.
- Hubice na pevné podlahy je OK.
- Malé kolečka mají výhody, např. když se vysavač zadrhne pod rohem skříně nebo zarazí o nohu nábytku, tak lze snadněji uvolnit.
- univerzální hubice nahlas hučí a je prakticky nepoužitelná, protože se silně přisává k podlaze, a tudíž se s ní těžko pohybuje (to asi platí pro všechny Electrolux).
- je jasně modrý, ani vzdáleně se neblíží k fialové.
Bál jsem se vysavač koupit kvůli malým kolečkům. Ale ukázalo se, že přes prahy jezdí stejně dobře jako všechny vysavače, co mají malé kolečko vpředu. Má to i výhody, např. když se vysavač zadrhne pod rohem skříně nebo zarazí o nohu nábytku, tak se snadněji uvolní.
Koho napadlo napsat, že je modrofialový?. Lidi nemají rádi fialovou. A reálně je modrý, ani vzdáleně se neblíží k fialové.
Líbilo se mi, že na hadici všechny spoje těsní a nic nesyčí. Jen univerzální hubice nahlas hučí a je prakticky nepoužitelná, protože se silně přisává k podlaze, a tudíž se s ní těžko pohybuje (to asi platí pro všechny Electrolux). Hubice na pevné podlahy je OK.
Bral jsem ho kvůli sacímu výkonu a ten tedy má ještě vyšší než 14 starý Electrolux JetMax, který byl v té době vysavačem s nejvyšším sacím výkonem.
Reakce značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnoval. Vysavač má kombinovanou podlahovou hubici a podle povrchu je také třeba přepnout na hubici vysunutí kartáčků. Přizpůsobit je také potřeba nastavený sací výkon. Nadměrné přisátí hubice k podlaze obvykle způsobí příliš vysoký výkon sání. Pevně věříme, že bude dále sloužit pouze k Vaší plné spokojenosti. S pozdravem Tým Electrolux
- Top vyrobek
ONLINESHOP.CZ
Výkonný vysavač, celková spokojenost.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »