Popis produktu
Recenze
- výkon
- sání super
, zakoupeno v Lidl-shop.cz
Nevím, poslední vysavač z Lidlu mi vydržel 12 let, tak se mě zeptejte znovu za 10let jak toto vydrží. Ale to ještě nebyly regulace EU a podobný nesmysly, takže počítám, že tento už se rozbije hned po zaruce díky soudruhum z EU.
, zakoupeno v Lidl-shop.cz
Zatím ještě řádně nevyzkoušeno .
Parametry produktu
Popis produktu
Popis:
- Moderní cyklonová technologie vysávání bez sáčku na prach
- Obzvlášť praktický díky kompaktní konstrukci a rukojeti na přenášení
- Velký akční rádius cca 7 m díky kabelu v délce cca 5 m a extra dlouhé sací hadici
- Snadné vyprázdnění prachové nádoby stisknutím tlačítka
- Komfortní manipulace díky pogumovaným kolečkům s hladkým chodem
- Robustní nožní tlačítko na zapínání a vypínání i pro navíjení kabelu
- Demontáž přístroje bez nářadí – pro snadné čištění
- Včetně přepínacího podlahového kartáče (parkety/koberec), hubice na spáry, hubice na čalounění, kartáče na nábytek, držáku pro hubici na spáry, hubici na čalounění a kartáče na nábytek
Technické údaje
- Příkon: 850 W
- Objem prachové nádoby: cca 0,6 l
- Délka síťového kabelu: cca 5 m
Rozměry
- Tělo vysavače: cca 36 x 25 x 30 cm
- Teleskopická tyč: cca 3,5 x 58-90 cm (Ø x D)
Hmotnost
cca 3,6 kg
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- výkon
- sání super
, zakoupeno v Lidl-shop.cz
Zatím ještě řádně nevyzkoušeno .
, zakoupeno v Lidl-shop.cz
Super, výkon dobrý, škoda, že nemá regulaci
, zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Dobře saje. Jednoduše se čistí.
, zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Produkt je super. Nemusí se měnit sáček, který ze sáčkového vysavače neustále vypadával.
- Super cena
- Vysoký sací tah
- Spousta nástavců, které vážně využiji
- Hlavní nástavec na tvrdé podlahy by mohl být šetrnější k povrchu, aby podlahy nemohl poškrábat. Bohužel, co jsem viděla na internetu, vyrábí se teď tak všechny vysavače.
- silný výkon
, zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Malý, ale výkonný. Skvěle saje.
- Snadná údržba.
- Dostačující příslušenství.
- Je lehký na přenášení, takže s ním hravě zvládnu vysát i na schodišti.
, zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Na svoji velikost je to savec jako hrom. Velmi dobrá cena. Doporučuji.
- Chybí regulace síly sání, proto jenom čtyři hvězdičky.