Bosch BBHL 21841

Popis produktu

Parametry produktu

Typ vysavače
tyčové
Hmotnost
2.5 kg
Barva
STŘÍBRNÁ
Objem sáčku/nádoby na prach
0.4 l
Vysávání
suché
Provedení
bezsáčkové
Napájení
akumulátorové
Regulace sání
ano

Parametry produktu

Typ vysavače
tyčové
Hmotnost
2.5 kg
Barva
STŘÍBRNÁ
Objem sáčku/nádoby na prach
0.4 l
Vysávání
suché
Provedení
bezsáčkové
Napájení
akumulátorové
Regulace sání
ano

Popis produktu

Tyčový akumulátorový vysavač Readyy.y 2in1

Li-ion baterie 18 V

Elektrický kartáč

  • Kapacita zásobník: 400 ml
  • Doba provozu: 40 min

Barva stříbrná

Konečně! Bez kabelu. Bez kompromisů u flexibility. Perfektní pomocník na rychlé číštění s dlouhotrvajícím výkonem.

Praktické řešení 2v1: bezdrátový tyčový vysavač a ruční aku vysavač v jednom pro více flexibility

Perfektní výsledky vysávání na každém povrchu díky vysoce účinné bezsáčkové technologii a vysoce výkonnému kartáči - AllFloor

  • Vždy dostupný a rychle po ruce: jednoduché “parkování” všude, kde potřebujete, díky funkci volného stání
  • Úžasný komfort: snadné použití, uložení a čištění díky nízké hmotnosti a EasyClean systému

Kartáč EasyClean. Snadno se čistí.

Kartáč lze snadno vytáhnout z hubice kvůli čištění. Perfektní výsledky vždy zaručeny.

Kartáč AllFloor. Jedna hubice pro snadné vysávání všech typů podlah.

Každý domov je jedinečný. Motorizovaný kartáč AllFloor zajišťuje viditelné výsledky vysávání na všech podlahách včetně parket, koberců a dlaždic. Pro rychlé výsledky vysávání pracuje při vysokých otáčkách (až 3 500 ot / min).

Praktické řešení 2v1 pro maximální flexibilitu.

Vysavač lze jednoduše použít samostatně bez jakéhokoli příslušenství. Ruční vysavač se snadno používá díky ergonomicky umístěnému vypínači a dobrému vyvážení. Vysavač je také ideální pro rychlé vysávání stolů, židlí a pohovek, nebo pro vysávání těžko dostupných míst, jako jsou zásuvky a nábytek. I nádobu na prach a filtr lze snadno vyprázdnit a vyměnit.

Vysavač můžete odstavit kdekoliv.

Bezdrátový vysavač se díky své štíhlé a kompaktní konstrukci vejde do jakéhokoli výklenku nebo rohu. Může být také volně odstaven, což je výhodné, když krátce přestanete vysávat nebo když dobíjíte spotřebič.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

16zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
93 %
průměr z 21 hodnocení
5
16 ×
4
4 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Cedníky","https://cedniky.heureka.cz/"],["3D pera","https://3d-pera.heureka.cz/"],["Džusy","https://dzusy.heureka.cz/"],["Satelitní antény","https://satelitni-anteny.heureka.cz/"],["Plesové šaty","https://plesove-saty.heureka.cz/"],["Volejbalové míče Molten","https://volejbalove-mice.heureka.cz/f:6554:30985/"],["Aku nůžky na živé ploty","https://nuzky-na-zivy-plot.heureka.cz/f:12338:339273/"],["Cyklistické vozíky pro psy","https://cyklisticke-voziky.heureka.cz/f:28239:1/"],["Dveřní kukátka kovové","https://dverni-kukatka.heureka.cz/f:31735:42860533/"],["Bubínková elektrická struhadla","https://elektricka-struhadla.heureka.cz/f:34072:43713065/"]],"Vybrané značky":[["Vysavače Maxxmee","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:40957547/"],["Vysavače Hitachi","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:18889/"],["Vysavače Polti","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:1988646/"],["Vysavače Maximex","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:47577079/"],["Vysavače Amio","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:41876639/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat správné erotické šperky?","https://eroticke-sperky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-spravne-eroticke-sperky/"],["Jak vybrat přenosný DVD přehrávač?","https://prenosne-dvd-blu-ray-prehravace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prenosny-dvd-prehravac/"],["Jak vybrat autoalarm?","https://autoalarmy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-autoalarm/"]],"Vybrané produkty":[["Livex 245 šedé pánské nadměrné polobotky","https://panske-polobotky.heureka.cz/livex-245-sede-panske-nadmerne-polobotky/"],["Simax Cylinder 2 l","https://dzbany.heureka.cz/simax-cylinder-2-l/"],["Kondela Dolní rohová skříňka, dub sonoma / bílá, FABIANA S 90N","https://kuchynske-dolni-skrinky.heureka.cz/kondela-dolni-rohova-skrinka-dub-sonoma-bila-fabiana-s-90n/"],["Jk animals Bio-rozložitelné sáčky pro psí exkrementy 24 rolí","https://ostatni-pomucky-psy.heureka.cz/jk-animals-bio-rozlozitelne-sacky-pro-psi-exkrementy-24-roli/"],["Andoer CSJ S171 PRO","https://drony.heureka.cz/andoer-csj-s171-pro/"],["Canon 52 mm E-52","https://krytky-objektivum.heureka.cz/canon-52-mm-e-52/"],["DEMA Přístřešek na palivové dříví Stockholm","https://drevniky.heureka.cz/dema-pristresek-na-palivove-drivi-stockholm/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}