Bosch BBHL21840

72 %

Popis produktu

Parametry produktu

Typ vysavače
tyčové
Hmotnost
2.21 kg
Barva
černá
Napájení
akumulátorové
Do auta
ne

Recenze

  • , zakoupeno v Aimarket.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Výkon je obrovský, lehký. Bezvadný dárek mamce.
    Já ho mám taky a jsem velmi spokojená. Vřele doporučuji.

  • , zakoupeno v MALL.CZ

    Doporučuje produkt

    100 %

    zatím spokojenost

  • , zakoupeno v MALL.CZ

    Nedoporučuje produkt

    60 %

    nic moc, určitě jsou lepší, tentokrát jsem nezvolila příliš dobře. Rychle se vybije, dlouho se nabíjí, dokonce i trucoval, nechtěl se po nabití rozběhnout, uvažovala jsem o reklamaci, možná to tak i dopadne.

Parametry produktu

Typ vysavače
tyčové
Hmotnost
2.21 kg
Barva
černá
Napájení
akumulátorové
Do auta
ne

Popis produktu

Tyčový vysavač Bosch Readyy'y BBHL21840 černý

Vše o produktu tyčový vysavač 2v1 • bezdrátový provoz • výdrž až 40 minut na nabíjení • 2 rychlosti • vhodný na všechny povrchy • nabíjení cca 5 hod. • omyvatelný filtr • systém Easy Clean pro snadné čištění

Bosch Readyy'y BBHL21840, černá

Ať už chcete vysávat celý byt, nebo jen třeba menší plochu, s vysavačem Bosch Readyy'y budete vždy připraveni. Těží totiž z variabilní konstrukce, kdy lze snadno odejmout jeho ruční jednotku a vrhnout se například na úklid automobilu. Dostane se vám přitom bohaté porce času – 40 minut na jedno nabití, které zabere cca 5 hodin. Vybírat si přitom můžete ze dvou rychlostí vysávání a efektivně si budete vést na všech typech povrchů.

Vysavač je vybaven omyvatelným filtrem a nespornou předností je v jeho podání také systém Easy Clean pro snadné vyjímání a vyprazdňování zásobníku na prach. Těšit se ale můžete i na úžasně jednoduchou obsluhu díky ultralehké konstrukci a další benefity, které vám pomohou docílit dokonale čisté domácnosti v rekordním čase. 40minutová výdrž

Využití Lithium-iontové technologie akumulátoru (18 V) je zárukou dlouhodobě špičkového výkonu, maximální bezpečnosti i krátké doby nabíjení (cca 5 hodin). Na nabití přitom vysavač dokáže pracovat až 40 minut! Samozřejmě nechybí ani indikace stavu nabití. 2v1

Samostatnou ruční jednotku lze v mžiku vyjmout a použít například pro úklid interiéru automobilu. Bez otravných kabelů, ale zato s vysokým výkonem.

Ultralehká konstrukce

Rozměry spotřebiče činí 1 160 × 265 × 165 mm a váží jen 2,5 kg. Díky tomu se s ním snadno ovládá a dostanete se i do hůře dostupných míst. A co je ještě větší výhoda – zvládnou to i vaše děti…

Žádné omezující kabely

Velkým benefitem tohoto modelu je i skutečnost, že je díky využití výkonného akumulátoru zcela bezdrátový. To znamená, že vás nebude omezovat kabely, abyste mohli uklidit pohodlně i v hůře dostupných místech.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt
2zákazníci nedoporučují produkt
72 %
průměr z 5 hodnocení
5
3 ×
4
0 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • , zakoupeno v Aimarket.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    Výkon je obrovský, lehký. Bezvadný dárek mamce.
    Já ho mám taky a jsem velmi spokojená. Vřele doporučuji.

  • , zakoupeno v MALL.CZ

    Doporučuje produkt

    100 %

    zatím spokojenost

  • , automaticky přeloženo z Arukereso.hu
    20 %
    • Pěkné
    • Sací výkon rosiče je slabý a neustále se zanáší.

    Bohužel jsem se pozdě podíval na zahraniční recenze, existuje mnoho problémů s ním pro ostatní. Nedoporučuji.

  • , automaticky přeloženo z Compari.ro
    80 %
    • Napájení z baterie, vždy připraveno k akci

      Pro místní rychlé čištění

    • , zakoupeno v MALL.CZ

      Nedoporučuje produkt

      60 %

      nic moc, určitě jsou lepší, tentokrát jsem nezvolila příliš dobře. Rychle se vybije, dlouho se nabíjí, dokonce i trucoval, nechtěl se po nabití rozběhnout, uvažovala jsem o reklamaci, možná to tak i dopadne.

    • , zakoupeno v Electro World

      Doporučuje produkt

      90 %

      moc prima.

    • Nedoporučuje produkt

      10 %
      • Vysavač jsem dostala k Vánocům, momentálně je na třetí reklamaci. Doporučila bych ho někomu, kdo vlastně nepotřebuje vysávat.

      Vysavač jsem dostala k Vánocům na běžný denní úklid. Máme doma zvířata, takže jsem si jej přála, abych to měla rychle uklizené. První se vysypal během 14 dnů. Dostala jsem nový. Další vydržel 2 měsíce, ten postupně ztrácel výkon, permanentně se ucpával. Dostala jsem novou baterku. S opraveným vysavačem jsem skoro neuklízela, jen něco drobného a i tak přestal sát. Zkrátka peníze ušetřete, je to šmejd.

    • , automaticky přeloženo z Compari.ro
      100 %
      • Je to 2 v 1 ( ruční vysavač je velmi užitečný ).
      • Žádný kabel - velmi dobrá mobilita.
      • Pro udržování čistoty v domě je velmi dobrý. Vysával jsem také na koberci s krátkým vláknem a je to účinné, rotační kartáč dělá práci dobře.
      • Doba nabíjení je krátká.
      • Neměřil jsem to, ale baterie se vybíjí docela rychle, naštěstí se stejně rychle nabíjí.
      • Kapacita boxu na jídlo je trochu malá.
      • Vybral jsem si tento model 2v1, kdo chce větší kapacitu a větší výkon, může si vybrat model pro sportovce.

      Tento vysavač jsem si koupil na údržbu. Tento model jsem si vybral, protože byl 2 v 1 a protože se mi líbila cena a výkon.

    • , automaticky přeloženo z Compari.ro
      100 %

      Vynikající stojanový vysavač, který šetrně vysává prach, kočičí chlupy nebo spadlé kamínky ze steliva, a to i na 1. stupni. Velmi dobrá autonomie, na jedno nabití vysaje 2× byt o rozloze 65 m2. Zjevně použito v kroku 1. Skvěle udržuje čistotu, zejména když máte kočku a dvouměsíční dítě. Ruční vysavač je poměrně výkonný. Tento produkt vřele doporučuji.

    • , automaticky přeloženo z Compari.ro
      100 %
      • Baterie vydrží pro byt se 4 ložnicemi, 2 koupelnami, 2 balkony a ocasní hlavou v režimu turbo, takže dost řečí.
      • jednička skoro nestojí za nic ... myslím, že ji nikdy nepoužiju

      Vynikající, dobře saje, i když je napájen z baterie, má nějaký výkon, pokud chcete výrobek 2 v 1, vezměte si ho s důvěrou, nečekejte, že bude tak silný jako kabelový, klamete sami sebe, je ideální pro rychlé vysávání kolem domu.

    {"Oblíbené kategorie":[["Jídelní stoly","https://jidelni-stoly.heureka.cz/"],["Šlové součásti","https://slove-soucasti.heureka.cz/"],["Fondue sady","https://fondue.heureka.cz/"],["Ústní vody","https://ustni-vody.heureka.cz/"],["Kartotéky","https://kartoteky.heureka.cz/"],["Playmobil Dragons","https://stavebnice-playmobil.heureka.cz/f:27994:41241158/"],["LEGO® | Disney","https://lego.heureka.cz/f:6125:43176035/"],["Vodou ředitelné lazury","https://lazury-moridla-na-drevo.heureka.cz/f:33528:43477915/"],["E-book poezie","https://e-book-elektronicke-knihy.heureka.cz/f:16334:552591/"],["Domácí ventilátory Klarstein","https://ventilatory.heureka.cz/f:5076:1179660/"]],"Vybrané značky":[["Vysavače Hyundai","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:18293/"],["Vysavače Roborock","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:42038380/"],["Vysavače Innovagoods","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:24062667/"],["Vysavače Gordon","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:63479606/"],["Vysavače CTM","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:37598537/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybírat dámskou bundu a kabát?","https://damske-bundy.heureka.cz/poradna/jak-vybirat-damskou-bundu-a-kabat/"],["Jak vybrat digitální kameru?","https://digitalni-kamery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-digitalni-kameru-2/"],["Jak vybrat kuchyňský nůž?","https://kuchynske-noze.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kuchynsky-nuz/"]],"Vybrané produkty":[["Concept VP4350","https://adaptery-vysavace.heureka.cz/concept-vp4350/"],["Ourbaby Montessori učící věž Rings bílá","https://ucici-veze.heureka.cz/ourbaby-montessori-ucici-vez-rings-bila/"],["Visačka Donau - s klipem a špendlíkem, měkká, modrá","https://svatebni-jmenovky.heureka.cz/visacka-donau-s-klipem-a-spendlikem-mekka-modra/"],["Mitas S-04 4/0 R8C 66L","https://pneu-pro-motocykly.heureka.cz/mitas-s-04-4-0-r8c-66l/"],["Puppolina 150x150 bílá","https://ohradky.heureka.cz/puppolina-150x150-bila/"],["Akyga nabíjecí kabel Typ 2 Typ 2 22kW 32A 6m","https://nabijeci-kabely-pro-elektromobily.heureka.cz/akyga-nabijeci-kabel-typ-2-typ-2-22kw-32a-6m/"],["Broker's London Dry Gin 40% 0,7 l (holá láhev)","https://giny.heureka.cz/broker-s-london-dry-gin-40-0_7-l-hola-lahev/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}