Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sencor SVC 9031

Přidat recenzi

Vysavač pro suché sání - Robotický vysavač - Sencor - robotické - 55 dB - 3.2 kg - Bezsáčkové - 24 W

Robotický vysavač Sencor SVC 9031RD Ideální pro úklid koberců, plovoucích podlah, parket, linolea, dlažby atp. UV lampa pro likvidaci bakterií (vhodná pro alergiky a domácnosti... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

23 zákazníků doporučuje tento produkt
3 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(16 z 16 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nejpřínosnější kritická recenze

(8 z 14 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Ze začátku jsme byli velmi mile překvapeni kvalitou
provedeného úklidu,které bylo vystřídáno rozčarováním způsobeného závadou na dobíjení .
Pokud,by měl aku článek životnost cca 14 dní tak to je

Vysávání hladkých ploch: velmi dobré
Vysávání koberců: dobré
Manipulace s vysavačem: lehká
Výměna sáčků: vysavač bez sáčků
Vysavač je vhodný na: hladké plochy (laminátové, dřevěná podlahy, pvc, linoleum, atd..)
Vysávám: denně

• -vypadá hezky :)
  • -UV lampa
  • -lehké ovládání
  • Nic

Skvělý pomocník za super cenu... Nechápu, jak jsem bez toho mohla žít :)))

Hlučnost vysávání: velmi tiché
Vysávání hladkých ploch: velmi dobré
Vysávání koberců: dobré
Manipulace s vysavačem: lehká
Výměna sáčků: vysavač bez sáčků
Cena sáčků: vysavač bez sáčků
Přívodní šňůra: dostačující
Vysávám: několikrát týdně
ivule

ivule

Přidáno: 6. března 2012

(Upraveno 6. března 2012)

• vzhled
  • cena
  • tichý provoz
  • krásně poctivě vše vysmejčí
  • dobře se čistí
  • dvě hodiny v tahu uklízí
  • pohodlné dálkové ovládání
  • dvě rychlosi uklidu
  • nenaráží do nábytku
  • nepadá ze schodů
  • umřel nám,už po týdnu,jinak nic.

Moc jse m po takové mašnce toužila,ve vekém domě s malými dětmi je pořád co uklízet. Za rozumnou a únosnou cenu jsem si koupila tento vysavač. Nadšená jsem z něj hrozně moc,krásně všechno vysmejčí,je tichý,dobře se čistí,jako nenašla jsem zatím žádnou závadu,nebo mínus. Pravda,že nemůžu srovnávat s jinýma. Najede si an koberec,do ničeho nevráží,i dlouhou záclonu vnímá jako těnu,takže se nemusím bát,že se do ní zamotá. Ovšem dokud jel. Nadšení dlouho netrvalo,přesně za týden nám umřel,a to doslova,na nic nereagoval,nešel dobíjet,ani nepípl,neblikl,nic. Tak jsem ho po týdnu vrátila,ale dám mu ještě jednu šanci, snad jsem jen měla smůlu na špatný kus,a mám objednaný ten samý znovu. Tak pak dám vědět znovu.))

Body

Body

Přidáno: 23. února 2012

• potichy
  • neskutecne dlouhy cas vysavani na jedno nabiti
  • bezdotykove senzory proti bourani do nabytku
  • jednoduche vyprazdnovani kose i celkove cisteni
  • krasne vysava a cisti
  • funkce sucheho mopu
  • 3 sberne kartace
  • dalkovy ovladac s mnoha funkcemi
  • automaticke rezimy ktere funguji (ne pouze na papire)
  • ne vzdy najde zakladnu k nabiti pokud se pohybuje po celem byte v nekolika pokojich najednou... coz za ty penize ktere stoji neumi poradne ve stejnych podminkach ani hromada drazsich.
  • zadne dalsi proti nevim, protoze jede lip nez by mel za nejake necele 4000kc.

roboticky vysavac ktery za ty penize nabizi neskutecny vykon a vybavou se blizi k robotum a cenu 10000kc. dalkac, virtualni brana, 2 nahradni rotacni kartace, hepa filtr... proste luxus. vysaje se zeme co ma, nejezdi nahodile ma svoji danou logiku. kombinuje 4 mody ktere si automaticky voli sam a viditelne dobre uklizeno je i pod zidli ktere nechavam na zemi. koupil bych ho za to co nabizi a jak pracuje za blbe 4000kc hned znova.

• Ano (4)
Jan

nováček

Jan

Přidáno: 18. února 2012

• relativně tichý
  • překvapivě účinný
  • velmi příznivá cena
  • nemá rád kabely a nízké horizontální překážky

Po několikaměsíčním naléhání manželky na koupi robotického vysavače jsem se nechal před Vánoci přesvědčit a od té doby máme doma nového pomocníka. Byl jsem k robotickým vysavačům velmi skeptický a nevěřil jsem, že něco s tak malou nádobou na prach, malým sacím výkonem a nepředvídatelným algoritmem pohybu může být k něčemu užitečné. Proto jsem za něj nechtěl příliš utrácet a zvolil tento model Sencor.
Po dvou měsících používání musím konstatovat, že jsem se v robotických vysavačích mýlil a přístroj předčil má očekávání. Rozhodně jsem nevěřil, že taková malá a na první pohled hloupá věc dokáže sama tak dobře uklidit. Máme doma mopsí slečnu, takže neviditelných chlupů je plná podlaha a člověk si jich všimne, až když je vysypává z prachové nádoby. V domě nemáme koberce, ve všech místnostech je plovoucí podlaha nebo dlažba, proto nemohu hodnotit, jak se chová na koberci. Klasický parketový vysavač jsme od Vánoc nepoužili, co vysavač v rozích zanechá, se uklidí při vytírání.
Protože podlahy v domě nejsou v jedné úrovni, napájecí jednotku přemísťujeme společně s vysavačem a necháme ho pracovat tam, kde je potřeba. Je nutné dát velký pozor na umístění napájecí jednotky, aby kolem ní byl dostatečný volný prostor (cca 3/4 metru z každé strany), pokud jsem to nedodržel, stávalo se, že vysavač měl problém zaparkovat.
Nejlépe se cítí tam, kde není žádná zrada v podobě nízkých nožiček z prkýnek nebo trubek. To jsou jeho největší nepřátelé a na nich se často zasekne, proto jsem musel v obyváku omezit jeho pohyb pod sedačku a stejně tak odklízíme křeslo. Dále bylo potřeba odstranit ze země anténní a napájecí kabely, do kterých se velmi rád motal. Skleněná 0,6 cm vysoká podložka krbových kamen mu nevadí.
Po dvou měsících provozu jeho koupě rozhodně nelituji.

Přidáno: 10. února 2012

• tichy
  • uklizi
  • skvela cena
  • z koberce mechanicky vytahne i me dlouhe vlasy
  • uzivatelsky prijemne ovladani
  • krasna barva
  • vetsinou rozpozna kabely
  • sjede pres trasne z koberce
  • nenajede pres trasne na koberec
  • obcas namota kabel na kartac,ale chce to jen vychytat
  • na koberci neumi najet do nabijecky,jen ji posouva

jsem velmi spokojena, temer clen rodiny :-), proti pristroji pujcenemu od kamaradky tento je tissi, nezadrhava se pod nabytkem, lepe se cisti kartace, cena skvela, cisti hladke povrchy i celoplosne koberce bez problemu, me ocekavani splnil. vedela jsem, ze budu i nadale pouziivat klasicky vysavac, zvlaste kvuli koberci s trasnemi. Nevolila bych jine zbozi. Zatim funguje tyden a myslim, ze jsem uz vychytala mouchy s ovladanim, cistenim, obsluhou.

• Ne (2)
Ověřený zákazník Aukro.cz

Jiří Machala

Přidáno: 21. ledna 2012

Zakoupeno v Aukro.cz

Doporučuje produkt
  • Za málo peněz hodně muziky. Máme doma psa a tento robotický vysavač uklízí chlupy podstatně lépe než vysavač s turbohubicí.Navíc šetří čas.

Uklízí opravdu kvalitně. Velká výhoda je možnost načasování úklidu.

Doporučuje produkt
  • Taková menší recenze :-) Měl jsem možnost porovnat od známeho Roomba 780 a Sencor 9031. No mohu říct, že jsem byl mírně rozčarovaný a v jendnu chvĺí jsem myslel, že hledim na můj Sencor 9031 :-)
  • Tvar byl skoro stejný, ale po zapnutí na mě vykoukli hezké zelené tlačítka a modre ukazatele, dokonce také robot mluví.
  • + funkce lupa
  • + zpětný chod kartačů - pokud ma pocit, že se na vysokém chlupu kobrece namotává, začne se kartač točit zpětným chdem!
  • + ochranné dráty ve spod kartáče, tudiž se tam nedostane koberec.
  • Nejsem zabšklý majítel Sencoru a nehájím ho, také ma slabiny, ale 14 tis kč je za tohle opravdu moc.
  • + tlačítk SPOOT nebo tak nějak - krouží na jednom místě asi 1 x 1m
  • No ovšem než ho zapnul, otřesné hlučný (Sencor je tichší)
  • Po místnosti jezdí stejně pomateně jako Sencor. Jako je fakt, že 14 tis kč za tohle bych fakt nedal!
  • - Roomba nema mop a UV lampu !
  • pořadný mínus, byl jsem docela zklamaný jak Roomba do všeho vrážel !!! za ty peníze by to mělo byt dokonalé když má tolik čidel!
  • Vůbec nelituji, že mám doma o 10 000 kč levnéjší stroj, který udělá stejnou prácí jako stro o 10 000 kč dražší a ať mi někdo tvrdí co chce, nikdy robot nenahrádí klasicjý vysavač, sem tam se vysat musí.

o 10 000 kč levnéjší výrobek - uděla stejnou prácí jako o 10 000 kč dražší

• Ne (8)
Jiří

Jiří

• -tichý chod
  • -příslušenství
  • -UV lampa
  • -perfektní úklid (koberce,plavačka,dlažba)
  • -cena
  • -výdrž baterie(bez problemu 2hod.)
  • -zvířata se ho vůbec nebojí(máme 3 kočky a koukají na něj jak na svatý obrázek)
  • NIC !

Máme doma početné zvířectvo a krb,každodenní úklid byl tudíž nutností.Teď sedíme na křesle a nemusíme hýbnout prstem-inu máme Robota.Vřele doporučuji!!!

• Ano (8)

• super cena
  • jednoduché ovládání
  • český a hlavně přehledný návod
  • nadstandartní vybavení
  • dostupné i cenově náhradní díly
  • tichý chod
  • velká výdrž baterie
  • nic

Dlouho jsem vybírala jakou značku koupit,nakonec jsem se na základě recenzí rozhodla pro Sencor.Volala jsem přímo výrobci náhradní díly jsou opravdu cenově dostupné a k dostání přímo u něj,také servis.Sem tam se zamotá do kabelu,ale není problém ho dát o kousek vedle a on uklízí dál,je velice tichý což mě překvapilo,vysává opravdu dobře,židle mu odklidím,ale jinak nic nedávám stranou,pod sedačku zajede bez problémů a uklidí tam,mám poměrně malý byt zastavěný nábytkem,ale nemá s tím problém. Jen dokovací stanici nevím kam umístit,protože potřebuje místo okolo,které nemám tak zatím dobíjím přes nabiječku. Baterie vydrží déle než píše vyrobce. Vzhledem k nízké ceně je velmi dobře vybaven UV lampa,dálkové ovládání,možnost programování uklidu na určité dny,náhradní kartáče,funkce mopu,omezovač prostoru atd. Uklízí velmi dobře,jen rohy je třeba jednou za čas vysát vysavačem. Jsem mile překvapena,že to není jen předražená hračka,ale plnohodnotný velký pomocník v domácnosti.

• Ano (4)

Doporučuje produkt
  • Uz jsem zde jednou psal a musim se pripojit k posledni recenzi.
  • Je fakt, ze za tu cenu je to skvely produkt. Slabiny ma, sem tam se kousne zamota se v kablech, mam ho taky nekdy v praci a tam je kablu docela dost, tak to je asi vyjimka namotani. V bezne dom. tomu tak neni a tam si nevi rady. Tudiz nemohu hodnotit jako nevyhdu nebo vadu. Je fakt, ze na pomaly rezim uklidu (alespon mam ten pocit) ma problem s mapovani mistnosti v rychlem rezimu je cilejsi a mapuje lip prostory. Mam doma zvirectvo a musim rict, ze i kdyz jsem uklizel manualnim vys. tak nikdy sem tak cisto nemel od te doby co mam robota. Zvirata docela udelaji binec, ale robot to zvlada hrave. Nehraji na to, ze robot nekde nezajede nebo vynecha misto :-) i mistr tesar se utne! Pokud vidim smitko, tak tam vysavac manualne navedu a je to ok.Kde nekdo bere tu jistotu, ze s klasickym vysavacem, vysaje vse na 100 , hm? Kolikrat vynechate ani o tom nevite! Koberce nebo vymezovaci podlahove litsty ( zaoblene u plovouci podlahy) prejede bez problemu. P.S. dal jsem si ten cas a pozoroval jsem vysavac nekolikrat opakovane do vybiti bat. a musim ric, ze vynechava nejake mista. ALe je to zanedbatelne minimum!Znacku sencor jsem n¨mel jako bezdratovy tel a s kvaltou jsem byl spokojeny, vydrzel nad ocekavani dlouho Jeste ted je pouzitelny!
  • - sem tam se kousne, namota se. Error 18 co to je? Tohle v navodu neni. Zrejme chyba datumu (hodin) ovladace a vysavace.

Dobry produkt a pomocnik za dobre penize!

• Ne (5)

Doporučuje produkt
  • Vybavený vším co dnes čekám od robot. vysavače
  • Vysává sám :)
  • Nic co by neměly i ostatní robot. vysavače a to i 3x dražší

Neměl jsem moc důvěru ke značce Sencor. Levnější klasické vysavače od Sencoru jsou teda dosta špatné. Ovšem tento robotický mě nadchnul. Funguje a dokonce bezvadně. Prakticky stejně jak dražší značky. Rozdíl může být v kvalitě, ale to po 3 měsících nepoznám. Co oceňuji je práce a komunikace více robotů současně. Pro velké domy je to jedinečné.

Miroslav Levý

Doporučuje produkt
  • cena, jednoduché ovládání, dobře vysává
  • v komplikovanějším prostoru se pohybuje v určitých prostorách opakovaně, do jiných vůbec nezajede
  • zasekává se opakovaně na rámu ( 1 cm vysoký na podlaze) židlí na který najede a už není schopen sjet

dobrý v nekomplikovaném prostoru kde nehrozí zaseknutí na vodorovných překážkách

Filhaus

Filhaus

Přidáno: 12. ledna 2012

• Cena
  • Design
  • Jednoduché ovládání
  • Dělá to pro co je určen - a to celkem dobře 95%
  • krátké chlupy z psíka bere bezproblémově
  • UV lampa
  • dostupné náhradní díly a příslušenství
  • dlouhá výdrž baterie
  • občas se nekdě zasekne
  • docela malý filtr a zásobník - při každodením úklidu je třeba čistit obden - mám velké místnosti a psa
  • celkem rychle se objevili odřeniny předního plastu (nárazníku) - občas myslím že bezdotyková čidla nefungují moc dobře

Za tyto peníze dobrá volba. Chtěl jsem iRobota, ale myslím, že 9031RD plní účel, takže bych zbytečně vyhodil prašule. Používám ho zatím 3 týdny. Spokojenost

Tomáš

Tomáš

Přidáno: 12. ledna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Dobrá cena, hezký vzhled, tichý provoz, uv lampa, uklízí celkem kvalitně.
  • nelze nastavit čas vysávání, vysává do vybití baterie cca 2hod a pak teprve sám hledá nabíječku, dost nepraktické pro malé byty. Po týdnu začalo vrzat přední kolečko. Špatně si poradí s nájezdem na koberec. Občas se zasekne pod židlí i na 10 minut a nedokáže se odtud vymotat.

Za tuto cenu bych asi čekal o něco víc. Naštěstí ze schodů zatím nespadnul. Ale vadí mi doba autamatického uklízení.

RencaD

RencaD

Přidáno: 10. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • V našem velkém domě se dostane opravdu všude. Nejlepší pomoc je, že se dostane pod postele. Já už moc ne...
  • Problém s bočním kartáčkem - přestal se točit, asi budeme muset reklamovat.

Výborný pomocník! Jsme nadšeni.

Kamil

Kamil

Přidáno: 5. ledna 2012

• Nizka cena !!!
  • UV lampa
  • funkce mopu
  • dalkovy ovladac ( u nekterych modelu nutno dokoupit )
  • funkce mopu ( u nekterych modelu nutno dokoupit )
  • nahradni filtr + kartace
  • gumova sterka - lze koupit za 199 kc univerzalni jsou asi vsechny stejne. ( poradne okopirovany produkt)
  • 370 ml kos - plne dostacuje.
  • Tak jsem si myslel, jak mame doma vysato a to jsem cubrnel kolik vysavac jeste vysaje !
  • Nemam nic extra proti ! jak nekdo pise, ze jezdi nesmyslne po mistnosti neni pravdou! Dal jsem si ten cas a pozoroval jsem prubeh v male a velke mistosti. 1. predem mapuje mistnost a za 2. kdyz se vraci na to stejne misto je znecisteno nebo hrube zanesena spina v koberci!
  • - virtualni zed - kdyz je moc blizko mate vysavac a nabourava mu dalsi cestu - pri dalsim pohybu v mistnosti. mam to porad vyplne, ze schodu nespadne!!! (nechapu smysl prepinacu na virt zdi)
  • - nekdy neprekona prahy, mam je drevene a jsou jen do dvou mistnosti, vyska neco malo pres dva cm a jsou zaoblene., ale to asi mezvalada vice robot. vys.
  • - dokovacka se musi poradne zafixovat, postaci 3M paska.

Skvely produkt, za vybornou cenu, osobne doporucuji !!! zrejme dobre okopirovany :-) Nebudu jmenovat typ. Usetri spoustu casu. Zvazoval jsem zakoupit robot. vys. kolem 10 tis kc. a vyse. Ale po zakoupeni tohoto stroje, by to byla zbytecna investice jen za predzazenou znacku. Jinak model 9031 a 9020 se lisi pouze v tom, ze 9020 ma podsvicene tlacitka a 9031 ma jen jednu kontrolku. Jinak o vsem informuje dalkovy ovladac. Ruzne poruchy zobrazuje DO statusem ERR001 -005

emve

Přidáno: 2. ledna 2012

• relativně nízká cena

Takový "kartáč" na likvidaci prachu, moc inteligence nepobral - klidně si jezdí stále na stejné místo a na jiná se třeba ani nedostane. To ale asi zvládají jen dražší robotické vysavače.

Eva

Eva

Přidáno: 31. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • pěkný a kvalitní produkt za dobrou cenu
  • vysává více než 2 hodiny na 1 nabití
  • vysává "vzorně"i v rozích místnosti
  • problém s členitostí pokoje v režimu pomalého úklidu

vysavač mám od vánoc a zatím zkouším a zkouším,vcelku splnil očekávání,ale malé chybičky jsem našla...v našem bytě má trošku problém s členitostí pokojů,díky výklenkům je schopen zamotat se na půl hodiny v malé předsíni,ne vždy,ale stalo se,pokaždé v režimu pomalého úklidu,při rychlém ne....dvakrát se zasekl na prahu a jelikož již bylo před koncem úklidu,zřejmě slabší baterie,nedokázal se vrátit zpět...co je ale největší minus,absolutně neodpovídá uživatelský manuál,popis naprogramování dálkového ovládání je špatně,možná jsem dostala špatný výtisk jen já:-),ale i s tímto jsem si poradila a opakovaným zkoušením na vše přišla sama...velké plus,na jedno nabití vydržel vysávat dvě hodiny a 40 minut!....takže teď už se ,doufám, budu jen dívat,jak za mne pracuje

Michal

Michal

Přidáno: 29. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Cena, kvalita úklidu, dálkové ovládání, tichý chod

Vysavač používáme zatím necelý týden a jsme nadšeni. V domě máme buď plovoucí podlahy nebo dlažbu, takže úklid na koberci nemůžu posoudit. Ale na plovoucí podlaze a dlažbě je úklid perfektní a to i vrozích místností, ze kterými si vysavač nečistoty vymete rotačním postranním kartáčkem. Můžu vřele dporučit. Nemůžu porovnat s jinými typy, ale poměr cana/kvalita shledávám jako velmi dobrý. Také příslušenství je dostupné, což je velká výhoda.

bez podpisu

bez podpisu

Přidáno: 16. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Pro podlahu dva kartáče proti sobě - chlupový a lamelový (stěrku).
  • Má v balení vitruální zeď, ta nebývá v nabídkách uvedena.
  • Přejede přes hranaté překážky vysoké 2 cm - má správně rýhovaná kolečka.
  • Neotlouká nábytek, který je až k podlaze - má senzory.
  • Dotykový senzor je dostatečně citlivý, k zastavení stačí gumové lano mezi stojky postele.
  • Je skvělým každodenním uklízečem chlupů zvířátek a drobků v domácnosti. Trefí do nabíječky jen tehdy, když ji vidí
  • Nepozná schody dolů, musí se použít vitruální IR zeď.
  • Chybí lepší stojan nabíjecí stanice - ta musí být pevně opřena o zeď / nábytek. Stačil by pouhý nájezdový plech s opěrkou pro stanici.
  • Všechny RVC mají dlouhé chlupy bočních kartáčů, které se mohou na dlouhém vlasu koberců spojovat do copánků. Není vhodný na koberce s velmi dlouhým, až položeným chlupem, tehdy si myslí, že něco namotal na kartáč a ohlásí chybu. (to asi všechny RVC)
  • Neporadí si s šikmými nájezdy s oválnými hranami - stejně jako všechny RVC - například ošlapané prahy.

Mé hodnocení není srovnávací, je to první podobný stroj doma. Ve srovnání s ostatními velmi levný, umí všechno z běžného denního úklidu kromě mokrého vysávání. Vybral jsem jej na zkoušku mezi lépe vybavenými a zatím jsme spokojeni. Hlavní důvod volby: Je nejnižší ze všech známých prodávaných RVC.
Jeho hlášení chyby na displej (po stisku Stop) je fajn, když začne pískat.
Od RVC nečekejte, že bude dělat důsledný úklid, žádný nemá dostatečný sací výkon, protože jezdí jen na baterky.
Dobře okopírovaný produkt včetně UV lampy.
Dobré časové programování.
A nebojí se ho naše kočka, nepanikaří jako s klasickým VC, jen se mu vyhýbá.
Šetří téměř všechen čas nezbytného denního uklízení podlah v bytě alergika.

• Ano (6)

Radim

Radim

Přidáno: 29. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • vysává velmi dobře,vzhled ,skladnost,prostě hodně muziky za solidní peníze,skutečný pomocník do domácnsti,šetří ruce a záda a hlavně čas.Hravě vysaje i koberec,jezdí přes překážky, mám 1cm chlup.
  • množství funkcí a praktický dálkový ovladač s rádiovým signálem(10m dosah) s displejem ,hodinami a programováním úklidu.Stručný český návod s obrázky,co a jak dělat s vysavačem pro začátečníky.Solidní výbava,kartáčky náhradní přední 2x ,infra vymezovač prostoru atd.
  • zatím nic

Jsem velice mile překvapen množstvím funkcí a přitom velice jednoduchým dálkovým ovládáním.Vysavač perfekně vysává,až jsem se divil co všechno mám v koberci ,pere se s kdejakou překážkou jako o život dokud to kolem ní řádně nevyčistí.Senzory pracují bezchybně.Dobře poslouchá i na dálkové ovládání a to skutečně i z dálky.Za tu cenu je fakt super i vzhled je pěkný mám typ s červenou metalízou.Tak uvidíme jak dlouho bude sloužit to je největší slabina levnějších výrobků,ale provedení vypadá kvalitně ,do elektroniky bohužel není vidět.

• Ano (16)
Ověřený zákazník Prodej-Hodinky

Vojtěch Hýbl

Přidáno: 28. listopadu 2011

Zakoupeno v Prodej-Hodinky

• Překvapivě kvalitní úklid
  • Přijdu z práce a je uklizeno
  • Po 8-10 cyklu vysávání se nedaří jej dobít a to ani v dokov.stanici,či napřímo adaptérem.

Ze začátku jsme byli velmi mile překvapeni kvalitou
Pokud,by měl aku článek životnost cca 14 dní tak to je
produkt o ničem.
Ale spíše se kloníme k názoru,že zdroj byl nekvalitní
již z výroby(což se může stát).
Tudiž uvidíme jakou informaci a následné řešení
vzniklého problému se Nám dostane od prodejce.
Tudiž hodnocení výrobku je velmi složité.

• Ano (8)
  • Ne (6)

radovan.bloger.cz

Přidáno: 13. února 2012

Robotický vysavač Sencor SVC 9031 ( SVC 9020 ) - hrozný výrobek | Mgr.Radovan Kaluža

Kompletní recenze vysavače. Nedoporučuji koupi.

Celá recenze na radovan.bloger.cz
  • Ne (16)

Přidáno: 13. února 2012

roboticky vysavac sencor svc 9031 vysavani prestal se tocit kartacek - YouTube

Kartáčky se pokazily za týden :)

• Ne (15)

Přidáno: 12. února 2012

roboticky vysavac sencor svc 9031 vysavani jednoducheho prostoru nezvladne 3 - YouTube ukončení vysávání a lze vidět že rohy nevysává, vysával více jak hodinu (to ještě fungovala baterie- první týden)

Přidáno: 12. února 2012

roboticky vysavac sencor svc 9031 vysavani jednoducheho prostoru nezvladne 2 - YouTube pokračování ve vysavání

• Ne (10)

• po týdnu baterie vydrží cca 5minut

nebrat

• Ne (16)

Přidáno: 12. února 2012

roboticky vysavac sencor svc 9031 vysavani jednoducheho prostoru nezvladne - YouTube

nevysává rohy místností

roboticky vysavac sencor svc 9031 tluce do nabytku wmv - YouTube

Docela slušně otluče nábytek :/ Celá rezence brzy na http://radovan.bloger.cz/ .

• Ne (13)

youtu.be

roboticky vysavac sencor svc 9031 uvizl na koberci - YouTube

Celou recenzi brzy najdete na http://radovan.bloger.cz/ . Vysavač pro mě nepoužitelný.

roboticky vysavac sencor svc 9031 uvizl pod sedackou - YouTube

robot téměř vždy uvízne pod sedačkou , tzn. je rychlejší si povysávat sám než ho stále vytahovat

Přidáno: 9. února 2012

(Upraveno 9. února 2012)

Nedoporučuje produkt
  • - zatím dlouho vydrží baterie
  • - na koberci s dlouhým vlasem se většinou zasekne
  • - mám sedačku z IKEI, tuto http://www.ikeafans.com... , většinou uvizne na nožičkách
  • - na dotaz co s tím že se to seká na 1cm nožičkách pod sedačkou odpověděl servis takto : ..
  • " ...technické řešení je maximálně zakoupit si ještě jeden ¨vymezovač prostoru¨ a pomocí dvou kusů vymezit prostor tak, aby robot pod sedačku nezajížděl .. jinak nelze udělat nic ...."
  • tzn koupit si takových vymezovačů několik a každý taburet takto obličit

- vyměnit sedačku a vyměnit koberec a poté bude vysavač použitelný

recenzi s videi brzo napíšu na svůj blog http://radovan.bloger.cz/

• Ne (15)
Ověřený zákazník Prodej-Hodinky