Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Sencor SVC 9020

Přidat recenzi

Vysavač pro suché sání - Robotický vysavač - Sencor - robotické - 55 dB - 3.2 kg - Bezsáčkové - 24 W

Robotický vysavač Sencor SVC 9020RD Ideální pro úklid koberců, plovoucích podlah, parket, linolea, dlažby atp. UV lampa pro likvidaci bakterií (vhodná pro alergiky a domácnosti... více »

Kde koupit

• poruchovost
  • problémy s překážkami
  • kratší výdrž baterie
  • poruchovost
  • problémy s překážkami a časté ''zaseknutí''
  • kratší výdrž baterie

Máme nový barák s naprosto ideálními hladkými podlahami bez prahů a bariér. I přes to musím bohužel konstatovat,. že se vysavač často v různých spárách zasekává. Po druhé taky posílám vysavač se závadou do servisu. První vyřízení trvalo necelých 14 dní, což bych hodnotil kladně. První závada se projevovala neustálým točením štětinového kartáčku a to i při nabíjení vysavače. Podle servisu bylo nutné vyměnit ''řídící jednotku''. Bohužel zhruba po týdnu se objevila nová závada a to opět na onom kartáčku, s tím rozdílem že teď se netočí vůbec. Jsem spíše sympatyzantem této značky, bohužel tento vysavač nepatří do kategorie mých oblíbených výrobků SENCOR. Co je ale často rozhodující, že dostáváte vysavač se spoustou funkcí za velmi solidní cenu. Přesto musím na základě zkušeností tento vysavač spíše nedoporučit.

Petra Zavadilová

Petra Zavadilová

Přidáno: 27. února 2012

Doporučuje produkt
  • - Uklízí velmi důkladně, máme lino ze kterého sebere každé smetíčko.
  • - Sám se BEZPROBLÉMŮ vrátí do dokovací stanice
  • - Vysává 2 hodiny, za tu dobu stihne vysát kopletně celý byt, nic nevynechá
  • - UV lampa která desinfikuje podlahu, oceníte pokud máte doma zvířátka
  • - Rozumná cena
  • - Po bytě se pohybuje bezproblémů, málokdy někde uvízne (až na pár výjimek)
  • - Pěkný design
  • - Snadno se čistí
  • - Je tichý
  • - Krásně se vyhne překážkám, takže nic neshodí, ale objede a důkladně uklidí
  • - Dvě rychlosti pohybu
  • - Dálkové ovládání s displejem, které funguje i z jiné zavřené místnosti, takže ho můžete "vyslat" ikdyž u něj zrovna nejste
  • - Mopování, ikdyž klasické umytí podlahy je občas nutné
  • - Vymezovač prostoru
  • - Vřele ho doporučuji
  • - Nemůžeme ho pustit na kusový koberec s vysokým vlasem, občas se tam sekne
  • - Máme vysoké práhy a občas na nich uvízne
  • - Nedosáhne až úplně do rohu, kousíček (tak 3 cm) mu tam zůstane...
  • Tyto mínusy jsou ale zanedbatelné oproti plusům

S vysavačem jsem opravdu spokojena, je bezvadný. DOPORUČUJI!!!

Každý den vysává celý byt, poradí si se smetím i s dlouhými vlasy. Máme morče, které občas z klece vyhodí trochu hoblin a skvěle to uklidí. Po každém vysávání ho vyčistím a pošlu nabíjet.

Líbí se mi, že dokáže vysávat 2 hodiny. Dále oceňuji jeho UV lampu a skvělý design. Všechno pěkně uklidí, je tichý. Nespadne ze schodů. Můžete mu přidělat mop, který sice není moc účinný, ale malou místnost s ním trošku vytře. I přes jeho každodenní úklid je však potřeba 1x za týden nebo dva vytřít. V místnosti nebloudí, uklízí systematicky. Do dokovací stanice se sám bezproblémů vrátí, ikdyž mu někdy trvá, než ji najde - ale vždy najde. Je k němu podrobný návod a náhradní malý kartáč, kterým si smetí nahání pod sebe.

Opravdu ho můžu jen doporučit, pokud nechcete drahého robota a přitom chcete, aby dobře uklízel, kupte si tento.

• Ano (5)
Ověřený zákazník Alza.cz

workous

Přidáno: 18. února 2012

Zakoupeno v Alza.cz

Nedoporučuje produkt
  • Cena
  • Po dvouch dnech odešel pohon jednoho kolečka

Bylo to pro mne zklamání.Kupoval jsem tento produkt hlavně kvůli manželce.Máme plovoucí podlahy a vysavač opravdu jezdí zmateně po místnosti v podstatě každá překážka ho rozhodí a začíná uklízet zase jiné místo a moc se nevrací k původnímu.Dle doporučení odborníků na robotické vysavače jsou funkční někde okolo 8000 - 10000,- což mezi námi je cenová hladina, kterou nejsem ochoten platit Myslím, že za 4000,-Kč je to drahá hračka konstrukčně ošizená jak materiálově tak technicky.

• Ano (1)
Petra

Petra

Přidáno: 25. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Je tichý, cena je velmi nízká na nový model, hezký vzhled (ten není až tak důležitý :) ), je nízký, UV lampa atd.
  • - Ihned při prvním použití se porouchalo kolečko, takže byl nepoužitelný. Točil se pouze dokola, přičemž jedno kolečko stálo na místě...Okamžitě jsme ho jeli vrátit a nechtěli nám ho vyměnit za nový.Neměli jsme ho doma ani týden.Teď tedy čekáme, jestli nám nový objednají, nebo budeme muset čekat na reklamaci.
  • - dlouho jsme ho nabíjeli - celé odpoledne a celou noc - možná byl problém i ve stanici...

Pokud budeme mít nový, dáme sem více informací, ale nyní nemůžeme pořádně hodnotit, protože nemáme pořádně co. Jen si ho prosím při kupování prohlédně a pokud možno vyzkoušejte na prodejně...Doufám, že jsme měli jen smůlu na kus...každopádně si zkusíme vzít jiný kus, pokud to vyjde a uvidíme.

• Ne (2)
Kamil

Kamil

Přidáno: 5. ledna 2012

Doporučuje produkt

Vice recenze najdete na SVC 9031, stejny model jako 9020 jen rizdil tlacitek!

• Ne (4)
Ověřený zákazník Kamenný obchod

Přidáno: 25. prosince 2011

Zakoupeno v Kamenný obchod

Doporučuje produkt

funguje přesně jak jsem očekával mam ho teprve 2 dny v provozu a doufám že nesklame

• Ne (1)

Přidáno: 20. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • zatím všechno v pořádku, vysává opravdu dobře, z plovoučky sebere všechno, z koberce posbírá jemný prach, který je zažrán do koberce.
  • občas se sekne u radiátoru a na prahu a vymezovač nefunguje asi jak by měl, nebo ho neumím zatím nastavit.

zatím si nestěžujeme, uvidí se jak dlouho vydrží baterka, jinak jsme se divili kolik prachu vysál z koberce a to každý týden poctivě vysávám, takže v tomhle ohledu je skvělý.Plovoučku zvládá dokonale, snad jen ty rohy jsou trohu hůře vysáté, ale člověk musí určitě jednou za měsíc vytřít a vysát normálně.

• Ano (2)
  • Ne (1)
Ověřený zákazník Elektro Oáza

Jana

Přidáno: 21. listopadu 2011

(Upraveno 21. listopadu 2011)

Zakoupeno v Elektro Oáza

• Ušetřil mi úklid
  • Pro moji potřebu mi vyhovuje
  • Oceňuji UV lampu, protože mám pejska

Zatím jsem s výrobkem spokojená, i když ho využívám teprve krátkou dobu
Byla jsem překvapená, jak dobře pracuje
Již jsem tento výrobek doporučila v rodině a známým

• Ano (21)
  • Ne (3)

radovan.bloger.cz

Přidáno: 13. února 2012

Robotický vysavač Sencor SVC 9031 ( SVC 9020 ) - hrozný výrobek | Mgr.Radovan Kaluža

Recenze je na 9031, což je jako 9020 s jiným vzhledem.

Celá recenze na radovan.bloger.cz
  • Ne (5)