80%Hodnocení produktu: 80%
Nedoporučuje produkt
- top model mezi robotickými vysavači
- HEPA filtry (cena srovnatelná s obyčejnými)
- kvalitnější kartáče a snad i sbírání prachu
- lepší navigace, lepší detekce nečistot
- jenodušší údržba a čistění
- indikátor plného koše
- možnost časového programování (Schedule)
- možnost uklízet na místě (Spot)
- delší živostnost baterie
- dálkový ovladač (infra)
- 2 majáky v balení (Lighthouse/Virtual Wall)
- vysoká cena
- plastový kryt se hned první den odřel
- dotykové ovládání (věřím raději tlačítkům)
- dost hlučný, po hodině ho vypnete nebo vyhodíte
- vysávání trvá dost dlouho, malá místnost cca 40 minut
- dálkový ovladač infrared (625 má radiový a funguje za rohem)
- nemá PET koš pro pejskaře (nicméně musím podotknout, že ten PET koš je asi o 30 procent větší než normální a funguje tak, že v něm defacto chybí jakýkoliv filtr - to je ten rozdíl, takže sblrá chlupy a prach fouká ven)
Je to první robotický vysavač, co máme, chtěli jsme původně 625 Pro kvůli nárazníku s gumou, ale prodavač mne přesvědčil, že 780 má lepší kartáče a navigaci, tudíž lépe uklízí...zatím zkoušíme, ale musím řici, po prvních momentech bych už žádný robot nechtěl.
Zapojení bylo bez potíží, do rána se nabíjel, druhý den jsme ho vyzkoušeli, zaplul pod gauč, hned se také odřel na horní straně (plastový kryt kolem dokola), moc toho nevydrží co se povrchu týče, dotyková zóna uprostřed vypadá odolně, ale uvidíme jak dlouho. Na můj vkus je dost hlučný, za 2 dveřmi není slyšet, uklízení trvá dlouho, zkusili jsme to i v místnosti, kde jsme celou dobu seděli, ale po hodině masírování vrčením sem a tam toho máte plné zuby, doporučuji tedy odejít z místnosti, anebo ho naprogramovat, když nejste doma. Co se uklízení týče, měli jsme už vysáto, něco málo dalšího prachu posbíral, nicméně mu to trvá příšerně dlouho, za ty peníze při tý rychlosti to žádnej zázrak není. Co se navigace týče, jezdí sem a tam, všude to zkouší, zaleze takřka kamkoliv, kde se dá nacpat, když se jednou stranou dostane i pod sedačku, projede to i pod ní - opravdu to zkouší všude, zdá se to jinak logické, samozřejmně naráží do nábytku jako ostatní, nábytek jsem sledoval, ale neviděl jsem, že by něco markantně odřel, nicméně do květníku strká tak, že ho málem převrátil.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (7)
- Ne (6)