Hoover ST 10011

Popis produktu

Parametry produktu

Typ vysavače
klasické
Hmotnost
11.6 kg
Hlučnost
75 dB
Délka přívodového kabelu
7 m
Příkon
700 W
Barva
Černá
Objem sáčku/nádoby na prach
10 l
Akční rádius
10 m
Vysávání
suché
Provedení
bezsáčkové
Třída emisí prachu z vysavače
A
Třída účinnosti vysávání tvrdých podlah
A
Třída účinnosti vysávání koberců
C
Napájení
kabelové
Vhodné pro alergiky
ano
Indikátor plnosti sáčků
ano
Turbokartáč
ne
Hubice na tvrdé podlahy
ano

Parametry produktu

Typ vysavače
klasické
Hmotnost
11.6 kg
Hlučnost
75 dB
Délka přívodového kabelu
7 m
Příkon
700 W
Barva
Černá
Objem sáčku/nádoby na prach
10 l
Akční rádius
10 m
Vysávání
suché
Provedení
bezsáčkové
Třída emisí prachu z vysavače
A
Třída účinnosti vysávání tvrdých podlah
A
Třída účinnosti vysávání koberců
C
Napájení
kabelové
Vhodné pro alergiky
ano
Indikátor plnosti sáčků
ano
Turbokartáč
ne
Hubice na tvrdé podlahy
ano

Popis produktu

Bezsáčkový multicyklónový vysavač Hoover Synthesis v energetické třídě A o příkonu 700 W v černo-modré barevné kombinaci. Vysavač dokáže stlačit až 10 litrů prachu do objemu 1 litru. Předností jsou technologie Airvolution a Compaction. Dále jistě oceníte velký akční rádius 10 metrů či omyvatelný HEPA filtr. Kromě podlahové hubice naleznete v balení i parketovou hubici, nástavec na nábytek či štěrbinovou hubici. Nádoba na prach je ošetřena ionty stříbra. Multicyklónový systém - Technologie AirVolution™:Jedná se o nejpokročilejší technologii, která kontrolovaně urychluje proud vzduchu za účelem získání až 97% účinnosti oddělování nečistot. K tomu používá systém z více bloků v mnoha různých velikostech. Vysoký trvalý sací výkon je zajištěn vysokou účinností oddělování nečistot, díky které se většina prachu shromažďuje ve sběrné nádobě, a neprochází filtry, čímž se snižuje riziko ucpání filtrů. AIRVOLUTION™ zkracuje dobu vysávání až o 50 %.Silver ION Technology:Společnost Hoover využila protibakteriální vlastnosti stříbra, které jsou známé již od starověku, a vyvinula speciální antibakteriální úpravu pro vysavače zvanou stříbrné ionty. Používá se na nádoby na prach bezsáčkových vysavačů a na Mini turbo hubice, zamezuje usazování bakterií a likviduje až 99,9 % bakterií za 24 hodin a vy tak budete žít ve zdravějším prostředí.Čistý vzduch:Umývatelný HEPA filtr zachytí i ty nejmenší prachové částice, čímž zajistí excelentní filtraci a vypouštění pouze čistého vzduchu do okolí. Filtr se snadno vyčistí. Stačí ho omýt pod teplou vodou a do vysavače ho vrátit až bude suchý.Stlačení prachu - systém Compaction:Model Synthesis pojme 10 litrů prachu, což je pětkrát tolik, než bývá běžné u typických cylindrických vysavačů. Uvnitř vysavače je motor pohánějící systém Compaction, který stlačuje prachové částice do spodní části zásobníku. LED displej vás upozorní, když je zásobník plný nebo pokud došlo někde k ucpání.

Ostatní parametry a funkce:

Základní charakteristiky:

  • Energetická třída : A
  • Objem nádoby na nečistoty(l): stlačení 10 l prachu na 1 l
  • Příkon (W): 700

   

Ostatní charakteristiky:

  • technologie Airvolution + Compaction
  • třída vysávání tvrdých podlah A
  • třída vysávání koberců C
  • emisní třída A
  • omyvatelný HEPA filtr
  • teleskopické trubky s pojistkou
  • automatické navíjení kabelu
  • možnost zvětšení nádoby na prach – stlačení 10 l prachu na 1 l
  • Nádoba na prach ošetřena Ionty Stříbra – SILVER ION

   

Příslušenství:

  • nástavec na nábytek
  • štěrbinová hubice

   

Nástavce:

  • na podlahy/koberce
  • na parkety

   

Technické údaje:

  • pracovní rádius: 10 m
  • délka přívodní šňůry: 7 m
  • hlučnost: 75 dB(A)
  • barva: černá/modrá
  • rozměry brutto (mm): 615 x 325 x 384
  • rozměry netto (mm): 534 x 307 x 384
  • roční spotřeba (kWh): 28
  • Kód: 39001256
  • EAN: 8016361894396

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Volejbalové doplňky","https://volejbalove-doplnky.heureka.cz/"],["Osvěžovače vzduchu","https://osvezovace-vzduchu.heureka.cz/"],["Plavecké packy","https://plavecke-packy.heureka.cz/"],["Termosky a termohrnky","https://termosky.heureka.cz/"],["Stavebnice Supermag","https://supermag.heureka.cz/"],["Pračky Haier","https://pracky.heureka.cz/f:3332:109663/"],["Matující korektory na tvář","https://korektory-na-tvar.heureka.cz/f:35465:1/"],["Krytky na objektivy Canon","https://krytky-objektivum.heureka.cz/f:2997:12906/"],["Vertikální myši","https://mysi.heureka.cz/f:28735:1/"],["Ohrádky Chicco","https://ohradky.heureka.cz/f:11036:116865/"]],"Vybrané značky":[["Vysavače Vax","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:298873/"],["Vysavače Eldom","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:134223/"],["Vysavače Fischer","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:43967654/"],["Vysavače OUYLAF","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:54192742/"],["Vysavače MAXXO","https://vysavace.heureka.cz/f:3326:57980798/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat obojek pro psa?","https://obojky-pro-psy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-obojek-pro-psa/"],["Jak vybrat erotický župan?","https://damske-eroticke-zupany.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-eroticky-zupan/"],["Jak vybrat dětskou mikinu nebo svetr?","https://detske-mikiny.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detskou-mikinu-nebo-svetr/"]],"Vybrané produkty":[["Esmara dámská flanelová košile kostka/růžová/bílá","https://damske-kosile.heureka.cz/esmara-damska-flanelova-kosile-kostka-ruzova-bila/"],["PARKSIDE PAK 20-Li B2 bez aku","https://kompresory.heureka.cz/parkside-pak-20-li-b2-bez-aku/"],["Stoklasa Vyšívací bambusový kruh 090735 světlý průměr 15cm","https://vysivaci-ramecky-a-kruhy.heureka.cz/stoklasa-vysivaci-bambusovy-kruh-090735-svetly-prumer-15cm/"],["Datacom 3094","https://patch-panely.heureka.cz/datacom-3094/"],["Hašpl MATICE křídlová M10 ZB","https://matice-privarovaci.heureka.cz/haspl-matice-kridlova-m10-zb/"],["GWL ELERIX EX-S5 48V 5kWh","https://olovene-baterie.heureka.cz/gwl-elerix-ex-s5-48v-5kwh/"],["PRODOMOS line STRETCH FÓLIE průsvitná š. 500mm STREČOVÁ FOLIE","https://penetrace.heureka.cz/prodomos-line-stretch-folie-prusvitna-s-500mm-strecova-folie_2/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}