Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Electrolux ZS 203

Electrolux - ruční - 80 dB - 8 m - 3.5 kg - 260 W

Záruční doba: 24 měsíců Typ: stojatý/ruční Provedení: bezsáčkový Příkon: 1600 W Sací výkon: viz níže uvedené Maximální průtok vzduchu: 34 l/s Objem prachového sáčku nebo...více »

Hodnoťte produkt:

Ceny od: 2 045 Kč vč. DPH

Recenze Electrolux ZS 203

Přidáno: 20. července 2009 (naposledy upraveno 2. listopadu 2009)

Anonymní uživatel

nováček

Vondra

Zatím mám málo zkušeností, ale vypadá jako fakt dobrá volba.
Dodatek: Po třech měsících používání stále drží, vysypává se celkem snadně. Žádný problém. Koupil bych ho určitě znova.

Pro:

• skladný
  • má i dlouhou hadici, i když pod postel se vejdu i bez ní
  • má speciální nástavec na parkety
  • nemá pytlík

Proti:

• - v návodu píšou, že nesmím vysávat ostré předměty a jemný prach (jako třeba mouku). Nevim teda jestli to nebude moc forový.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (20)
  • Ne (1)

Přidáno: 2. května 2008

hanci

hanci

Konečně jsme se odhodlali ke koupi "anglického" typu vysavače. A udělali jsme dobře. Tento kompaktní vysavač má skvělý design, výkonem je naprosto srovnatelný s klasickými vysavači, je ovšem tišší. Má dva hlavní výměnné nástavce, jeden na klasické koberce, druhý na plovoucí podlahy. Dostanu se s ním do všech zákoutí a záhybů, neboť jako jeden z mála má i samostatnou flexihadici. Máme koberec i na schodech do podkroví. Pro tohoto kosmického drobečka to nebyl naprosto žádný problém a manipulace s ním je úžasná. Vzhledem k tomu, že jsem dva roky v Anglii žila, vím, že se tam jiný typ vysavačů než stojací nepoužívá. Už nikdy nechci za sebou tahat po bytě žádnou klasickou obludu. Stojí si ve spížce stále připraven. Jediná věc, kterou bych výrobci možná poradila, abych byla bezmezně spokojená je, aby si časem dal tu práci vymyslet samonavíjecí systém na šňůru. Pak bude tento krasavec naprosto dokonalý. A já pevně doufám, že i v České republice se brzy tento typ vysavače začne houfně prodávat, protože nemá konkurenci.

Pro:

• bezsáčkový,
  • vysoký sací výkon,
  • regulace sání,
  • skvělý design,
  • skladný,
  • snadná manipulace,
  • skvělá cena

Proti:

• chybí samonavíjení šňůry pro ještě lepší manipulaci
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (64)
  • Ne (14)