Electrolux Z 8810 Ultra One
Electrolux - ležaté - 72 dB - 7 m - 7 kg
Sáčkový: ano Mokré sání: ne Provedení trubek: kovové teleskopy ultralehké Objem sáčku/nádoby:: 5 l Barva: ledově bílá Záruka: 24 měsíců Hlučnost: 72...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Electrolux Z 8810 Ultra One
Přidáno: 18. března 2010
Kupuji vždy zboží, které vyhává testy a v tomto případě se to opět osvědčilo. vřele doporučujiPro:
- překvapivě lehký
- dobře jezdí
- dobře se ovládá
- pěkný design
Proti:
- někdy dostávám elektrické rány při luxování podlahy ve chvíli kdy se dotknu jiné části trubky či hadice, což mě velmi zaskočilo.
Přidáno: 18. března 2010
Velmi kvalitní vysavač. Plně souhlasím s jeho hodnocením časopisu TEST, kde v čísle 06/2009 zvítězil v testu mezi vysavači své kategorie.Jeho koupí určitě neprohloupíte.
Pro:
- vysoce výkonný
- velmi tichý
- dobře se pohybuje po různých površích díky velkým pogumovaným kolečkům
- praktická teleskopická hubice
- užitečné nástavce
- poměrně velká hmotnost
Přidáno: 10. března 2010
Takže abych to shrnul tento vysavač bych si osobně nekoupil a určitě ani nenabízel za tu cenu a jeho schopnosti.Pro:
- Objem sáčku
- Záruka 24 měsíců
- Lehke sací potrubí
Proti:
- Tady je škoda že tento vysavač je sáčkový a ne na vodu
- Vysoka spotřeba elektrického proudu 2200W
- Celkem vysoká hlučnost ale to je spíš takový ten normál
- Vodní vysavač je levnější a lepší ve vysávání ikdyz má menší příkon třeba 2000W a ješte se trošku ušetří...
Přidáno: 28. února 2010
Přidáno: 13. února 2010
Přidáno: 21. ledna 2010
Dolejšová
Tento vysavač jsem si koupila podle výsledku v časopisu dtest.Hned jak jsem ho rozbalila tak jsem ho musela vyzkoušet a test opravdu nelhal, je prostě perfektní.Vše co o něm psali je pravda.15 let jsem používala 2 vysavače od firma Lux, které stojí okolo 25 tis. kč a můj nový vysavač je daleko výkonější, lehčí a na plný výkon s ním luxovat nemůžete, protože je vysloveně přisátý ke koberci.Hlavně mě překvapilo jak je tichý.Cena vzhledem k výkonu je opravdu výborná.Opravdu je super, doporučuji!!!
Pro:
- velký sací výkon
- dobrá manipulace
- velmi dobrá cena vzhledem k jeho výkonu
- nic!!!
Přidáno: 13. ledna 2010
Luxusní vysavač za nízkou cenu.Pro:
- Vysoký sací výkon.
- Základní hubice sebere vše.
- Kvalitní velkoobjemové pytlíky jsou sněhobílé i po vyjmutí.
- Ergonomie a kompaktnost.
- Manipulace.
- Kvalitní zpracování z odolných plastů se silikonovým těsněním.
- Kovové teleskopy, se kterými je radost pracovat.
- Bez Vás nevysaje.
KZL
Kdo není tak bohatý, aby si mohl kupovat laciné věci, pro toho je tento lux skvělou volbou. Doporučuji kvalitnější pytlíky, které ven nepropustí ani nicku.Pro:
- I přes svoji váhu je velmi kompaktní a lehce ovladatelný. Skvělé dílenské zpracování a chytré kvalitně provedené praktické detaily. Základní hubice si poradí i z koberci z krátkým vlasem. Tvrdé podlahy a spáry jsou pro ni hračkou. Velký typový výběr.
Proti:
- Dvojité víko mi ze začátku činilo potíže při rozhodování, jak otevřít tu správnou půlku.
Lucie
Tento vysavač jsem si koupila po velmi špatné zkušenosti s Etou Proximo (podobná cena) a je to nebe a dudy. Vysavač vysává i to, co nevysaje Eta s elektrickým kartáčem. Je úžasně tichý, vše působí kvalitně, oproti Etě je trošku kratší šňůra, ale to nevadí, protože ani před tím jsem nevysála byt z jedné zásuvky. Jsem opravdu nesmírně mile překvapena a spokojena. Zatím nej vysavač, jaký jsem měla!Pro:
- je fakt skvělý
Proti:
- Kdo má malé děti a používá odsávačku na nos, tak bude mít trošku problém, protože trubice nejsou kulaté, ale trošku hranaté. Je třeba dát kousek látky kolem odsávačky.
Přidáno: 5. ledna 2010
Vysavače: Výkonné, tiché a úsporné
I vysavače zezelenaly. Tak by se dal parafrázovat poslední vývoj na trhu s těmito domácími spotřebiči. Po bezsáčkových vysavačích a vysavačích s obrovským výkonem přichází výrobci s novým trendem. Energeticky úsporné přístroje. Otestovali jsme několik z nich. V našem testu ovšem naleznete více. Mezi testovanými jsou jak nejlevnější, tak velmi drahé vysavače, jak sáčkové, tak bezsáčkové. A výsledky jsou mnohdy překvapivé. Celá recenze na mail.dtest.czPřidáno: 31. prosince 2009
tradiční značkadobré parametry
dobré výsledky ve spotřebitelském testu
dobré hodnocení od zákazníků
líbivý vzhled
zatímní praktické zkušenosti potvrzují,že výběr byl správný
jeho koupi doporučuji
Pro:
- hezký a funkční design
- zatím působí kvalitním dojmem - máme ho krátce
- je tichý
- skvěle vysává
- dobře se s ním pracuje a manipuluje
Přidáno: 15. prosince 2009
Vítěz časopisu D-test.Zkušenosti zatím jenom dobré.
Dobrá manipulace, nízká hlučnost a snadné ovládání.
Vřele doporučujeme.
Vynikající testy, ktaré mluví za vše, se potrdily.
Na konkurenční ceny.
Pro:
- Vynikající výsledky v testech vysavačů, které se zatím potvrzují.
- Jsme alergici a tento výrobek výborně zadržuje prach.
- Dá se regulovat sací výkon, s čímž souvisí i velmi tichý chod.
Proti:
- Široký a krátký štěrbinový nastavec 3v1.
Přidáno: 2. prosince 2009 (naposledy upraveno 2. prosince 2009)
Přidáno: 19. listopadu 2009 (naposledy upraveno 20. listopadu 2009)
Standa
Přidáno: 11. listopadu 2009
fly
Přidáno: 1. září 2009
Radka
má ho moje kamarádka a moc si ho vychvaluje asi proto že je velice tichý a dobře se s ním zatáčí. dobře se s ním manypuluje......doporučila bych ho všem co mají rádi klid i při vysávání. a né takový hluk jako jsem měla já s předchozím vysavačem. nekoupila bych si ho snad jenom proto že si ho moje kamarádka koupila když byl uplně nový a byl za vyší cenu ale jinak je skvělý.Pro:
- je tichý
- velmi dobře vysává