Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Ecovacs D 58

Přidat recenzi

Vysavač pro suché sání - Robotický vysavač - Ecovacs - robotické - 62 dB - 3.5 kg - Bezsáčkové - 30 W

Nevzdávejte bitvu s úklidem jen proto, že luxování považujete za předem prohranou bitvu nebo práci těžší než vykopání tunelu La Manche. Máme pro vás řešení. Někoho, kdo nezná... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

4 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(9 z 12 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nejpřínosnější kritická recenze

(23 z 24 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tento vysavač jsme dostali za objednávku dveží u Sapeli.

Všechny recenze Ecovacs D 58

Přidáno: 4. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Po dvou měsících totálně odešel, a to takovým způsobem, že byl neopravitelný a raději mně vrátili peníze.

Je to předražený krám.

Hlučnost vysávání: standardní
Vysávání hladkých ploch: dobré
Vysávání koberců: nedostatečné
Manipulace s vysavačem: lehká
Výměna sáčků: vysavač bez sáčků
Vysávám: několikrát za měsíc
ONLINESHOP.cz

pokročilý

ONLINESHOP.cz

Přidáno: 1. března 2012

(Upraveno 1. března 2012)

Doporučuje produkt
  • dobře vysává i koberce
  • ničí bakterie

robotický podlahový vysavač
konec starostí s pravidelným úklidem
rotační kartáč zvyšuje účinnost vysávání na kobercích
LED displej pro přehledné ovládání a signalizaci provozu
4 režimy úklidu: automatický, podél stěn, lokální a intenzívní
33 bezpečnostních senzorů, lehce přejíždí přechodové lišty
automatické rozpoznání dokončení úklidu a následný návrat do nabíjecí stanice
ideální pro čistění všech typů podlahových ploch: dřevěných podlahy, linolea, dlaždice a koberce vlasem do 1,5 cm
možnost naprogramování 2 časů pro začátek úklidu, čestnost opakování: 1 krát, každý den
antibakteriální funkce: na povrchu je vrstva nano částic stříbra a zinku, která zabraňuje a eliminuje rozmnožování bakterií a virů
postranní kartáč pomáhá při čištění podél stěn
se svou výškou jen 9,8 cm snadně vjede pod pohovku, postel, nízký nábytek ...
virtuální zeď a magnetická páska pro omezení prostoru pohybu vysavače
čas úklidu až 80 minut, čas nabíjení 3 hodiny
vhodný pro podlahovou ploch až 120 m2
objem nádoby na nečistoty 0,4 l

• Ne (2)

Přidáno: 10. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • vynikající pro pevné podlahové krytiny, čistí velmi dobře krátké psí chlupy, prach, drobky; je dobrý pro každodenní úklid, nebo před-úklid před například mytím podlahy, smeták je ovšem rychlejší ;o) kapacita zásobníku na špínu je dostatečná na i na větší uklízené plochy.
  • nerozumí si s členitým uspořádáním pokoje, je relativně hlučný, velký problém jsou dlouhé vlasy nebo chlupy namotávající se na hlavní kartáč, sám občas svévolně vyjede z nabíjecí stanice, pokud je něco nestabilního postaveného na stole je schopen opakovaným narážením předměty shodit, neumí přibrzdit před pevnou překážkou, nejedná se moc o vysavač, při čištění zásobníku na špínu se člověk ušpiní.

Robot byl zakoupen díky akční nabídce s cenou pod 5 tis kč a díky psímu mazlíkovy, který trvale a intenzivně nechává své chlupy všude. S hlavním problémem si umí poradit velmi dobře, krátké psí chlupy zvládne posbírat bez problému. Díku tomu, že psí chlupy jsou na začátku opravdu na celé podlaze je vidět, že když se mu nechá čas zvládne projet celý pokoj opravdu důkladně, zvládne vyčistit víc jak 95% všech nečistot na zemi. Pokud by byl pokoj optimalizován pro robota výsledek by byl ještě lepší. Je ale pro něj celkem velký problém malé niky, hodně noh od židlí a podobně. Další problém jsou dlouhé vlasy nebo chlupy, nitě a podobně, to pak co chvíli je potřeba čistit hlavní rotační kartáč. Stejně tak není vhodný na koberce (nejedná se moc o vysavač ale sběrač), ale na pevných podlahových krytinách si umí poradit. Občas jedná samostatně a i bez jakéhokoliv pokynu nebo zaplého časovače vyjede ze stanice čistit. díky robotovy lze prodloužit interval kdy je potřeba podlahu umývat, až budou umět mokré mytí .... ;o)

osobně bych doporučil když už kupujte robota koupit s dvěmi bočními kartáči a hlavně aby uměl přibrzdit před dotykem s překážkou. ovšem zy ty ceny to zas stojí ... otázkou je jestli je opravdu potřeba ;o)

Lenka

Lenka

Přidáno: 4. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Jsme nadšení, vysává opravdu sám, každý den, když se dostane do nesnází, zastaví a čeká až ho vysvobodíme. Máme malé děti, takže je na zemi hodně hraček. Když jdu s dětma ven, pouklízí podlahu, usnadnil mi život :-)

Vřele doporučuji pro každého kdo je časově vytížený a chce mít čistý domov

Ověřený zákazník ZaAkčníCeny.cz

Voche

Přidáno: 5. prosince 2011

(Upraveno 5. prosince 2011)

Zakoupeno v ZaAkčníCeny.cz

Doporučuje produkt
  • Samostatně uklízí jak plovoucí podlahy, tak koberce.
  • Neočekávala jsem, že bude po úklidu Ecovacsem perfektně vyluxovaná podlaha. Pro běžný denní úklid vyhovuje.
  • Poměrně často se musí čistit kartáč.

Ecovacs jsem koupila především kvůli chlupům ze psa a moje očekávání splnil.
Výrobek doporučuji.

• Ano (1)
Monika

Monika

Přidáno: 19. května 2011

• -hezký design
  • -vysoká sací schopnost
  • -rozpoznání znečištěnějších částí místnosti a zaměření se na ně
  • -po dokonční úklidu je poznat že je vysáto
  • -hlučnost
  • -silné nárazy do nábytku
  • -problémy s pohybem po koberci - často se zasekává při najíždění či opouštění plochy koberce

Ecovacs D58 je náš prní robotický vysavač a jsme s ním opradu spokojeni. Máme doma sice krátkosrstého, ale hodně línavého psa, díky kterému náš byt opravdu vyžaduje každoddenní údržbu v podobě vysávání nebo zametání. Zapínám jej 1 - 2x denně, nejčastěji po odchodu do práce, a při návratu je opravdu poznat že je vysáto. Při vysypávání nádobky na smetí se člověk díví kolik toho např. za 3 dny dokázal vysavač nasbírat.
Osobně bych jej opravdu doporučila všem, kteří nemají chuť každý den pracovat s klasickým vysavačem.

• Ano (4)
  • Ne (4)
Ověřený zákazník Aukro.cz

růžena

Přidáno: 21. března 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• krátká doba pro nabíjení, dlouhý provoz
  • možnost naprogramování dvou časů úklidu
  • ničí bakterie
  • jemné nárazy
  • špatně se pohybuje po koberci
  • zachytává se na okraji koberce
  • nefunguje magnetická páska

Hlavní přednost vysavače je v samostatnosti, uklidí sám i během nepřítomnosti. Vysaje i velmi jemný prach, zároveň ničí mikroby. I když je to cenný pomocník, je potřeba lidská ruka - nachystat místnosti k úklidu. Potíže mu působí koberec.

• Ano (3)
  • Ne (8)
Lucka

Lucka

Přidáno: 14. března 2011

• pěkný vzhled
  • magnetické pásky
  • drahý
  • má problém najít základnu
  • silně bourá do zdí a předmětů na podlaze
  • nedokonalý úklid

Tento vysavač jsme dostali za objednávku dveží u Sapeli.
Jelikož už rok mám doma robotický vysavač Romba 555 tak mám s čím srovnávat. Romba před předměty na podlaze spomalí a jen jemně do nich ťukne - Ecovacs naráží do všeho v plné rychlosti. Roomba vydrží na jedno nabití až 2 hod vysávat - Ecovacs max hodinu. Romba je jednoduší na čištění kartáčů a koleček. Ecovacs má nádržku na smetí nahoře takře se s ní lépe manipuluje, ale na čištění kartáčů si musím vzít šroubovák a vysavač zespod rozebrat.Podél zdí zůstává za Ecovacem pás špíny což se u Romby nestává. Ecovacs jezdí dost chaoticky oproti tomu Romba jezdí systematicky. Přes některé prahy u dveří, které Romba přejede se Ecovacs nedostane. S Roombou se tento vysavač nedá srovnat ani cenou (Roombu jsem vloni koupila za 10000 dnes je cena ještě nižší) a už vůbec né kvalitou úklidu.

• Ano (23)
Vertu

Vertu

Přidáno: 14. ledna 2011

(Upraveno 14. ledna 2011)

• Na plovoučce luxuje hezky
  • Umí dobře jezdit podle stěn a nenechává tam špínu
  • pracuje sáma dá se dobře programovat
  • super jsou ty pásky, že se všude nemusí dávat virtuální stěny
  • dobře se čistí
  • Pohybuje se hodně choticky na některé místo zajede 2x a na jiné třeba 10x ačkoliv tam už špína není, problém je hlavně když má uklidit celý byt najednou
  • Neumí vysát moc dobře koberce s trošku vyšším vlasem (celková tloušťka koberce je asi 13 mm)
  • bourá do předmětů v místnosti docela silně
  • často neumí najít nabíjecí základnu
  • hodně drahý na to co umí

Vysavač jsem si vybrala po přečtení recenzí, tady i jinde a hodně jsem od něj očekávala. Hlavně se mi zdál jiný, hezčí, chytřejší a bála jsem se silného narážení do nábytku, které se často zmiňuje u jiných výrobků. Když to teď porovnávám s očekáváním, myslím, že musím mít úplně jiný výrobek než ty, co ho hodnotili předemnou, nebo je ten můj aspoň trochu vadný – kvůli zklamání očekávání tedy i docela nízké hodnocení. Každopádně má ale i dost pozitiv, hlavně se neušpinim při vynášení odpadního košíku a nic se při vyndavání nerozsypává. Umí hezky uklidit kuchyň s plovoučkou a rohem dlažby úplně sám i když nejsem doma, dá se ale dost dobře programovat a dá si i říct, kam může a kam ne, jenže v obýváku už má problém s kobercem a když má zvládnout všechno i s ložnicí, tak se ztrácí a často nenejde cestu zpátky a někde cestou umře a trucuje. Hodně bloudí i při úklidu, mám pocit, že se některých míst v domě prostě bojí… Hlavně mi ale vadí, že naráží do nábytku úplně stejně jako ten vysavač, který jsem si jenom proto nekoupila a nikdo to nikde neřekl. Je přeci jen na to co umí dost drahý, takže trochu lituji vydaných peněz - asi jsme mohli vybrat lépe, ale mám doma přeci jen uklizeněji než dřív, takže mise v podstatě splněna.

• Ano (21)
Ověřený zákazník roboticky-vysavac.cz

Přidáno: 27. prosince 2010

Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz

• snadné ovládání
  • hlučnost, obtížné hedání základny

příliš brzy hodnotit

Petula

Petula

Přidáno: 17. prosince 2010

• snadná manipulace
  • velký LED displej
  • 4 uklízecí programy
  • magnetická páska
  • je nízký (dostane se pod sedačku i nízké skříňky)
  • senzory znečištění
  • snadné a hygienické čištění

Ecovacs D58 jsme si koupili pred 3 mesici a jsme vice než spokojeni. Opravdu vysoce kvalitni produkt, který zvládá veškeré povrchy, těžce dostupná místa (pod postelí, pod sedačkou) a má velmi bohatou výbavu (virtuální zeď, magnetickou pásku, několik uklízecích programů....) Hlavně oceňuji jeho kvalitu vysávání. Má senzory znečištění,pomocí kterých rozpozná silněji znečištěná místa a ty přejede několikrát, dokud nejsou vyčištěná. Investici do toho typu robotického vysavače rozhodně nepovažuji za vyhozené peníze a mohu jen doporučit.

• Ano (6)
Ověřený zákazník KASA.cz

Martina Gregorová

Přidáno: 23. října 2010

Zakoupeno v KASA.cz

• Jsem s produktem velmi spokojena. Doporučuji všem.

Kvalitní produkt, jednoduchý návod a velmi přehledný. Tento vysavač je perfektní. Doporučuji ho opravdu všem.

• Ano (4)
Jana

nováček

Jana

Přidáno: 20. října 2010

(Upraveno 17. listopadu 2010)

• jednoduché ovládání
  • magnetické pásky, virtuální zeď
  • krátká doba nabíjení
  • možnost programování vysávání
  • možnost volby programu vysávání

Vysavač je skvělý pomocník pro každodenní úklid, vysává většinou, když nejsme doma. Bez problémů zvládá přejezdy z podlahy na koberce. Cena odpovídá kvalitě.

Petra

nováček

Petra

Přidáno: 12. října 2010

• - tichý chod, nebrání dětem ve spánku
  • - jednoduché ovládání
  • - magnetické pásky
  • - sám si najde nabíjecí stanici
  • - volitelné režimy vysávání
  • - čidla na znečištění
  • - velmi jednoduché čištění
  • - systém pro návrat na místo, kde předtím (před vybitím) skončil svou práci

Je to fajn pomocník pro běžný úklid. Máme doma koberce s krátkým a střednědlouhým chlupem, které běžným chodem domácnosti s dvěma dětmi nemají nouzi o smetí a prach. Vysavač tento nepořádek zvládá dobře. Má oproti běžnému vysavači tichý chod, takže to dětem nijak nevadí při spánku, když už zůstaneme doma. Obvykle ho pouštím, když nejsme doma a zatím neměl žádný problém, a to máme pokoje díky nábytku dosti členité. Patří mezi dražší modely této značky, ale svými vlastnostmi to myslím dokáže vyrovnat. Nabíjecí stanici si umí najít sám. Oceňuji magnetické pásky, které pod kobercem nejsou vidět a přesto dokonale omezí prostor, kam nechci, aby vysavač jezdil. A to nemusím hlídat, jestli nejsou náhodou vybité baterky, jako u virtuální zdi. Dá se zvolit více variant vysávání a nastavit až dva časy na vysávání, takže uklidí, i když jsme z domu několik dní pryč. Čidla na znečištění odhalí místa, kde je zapotřebí více uklidit, takže toto místo projede opakovaně, aby splnil svůj úkol.

• Ano (9)
Pavla

Pavla

Přidáno: 15. září 2010

• jednoduchá manipulace
  • magnetická páska a virtuální zeď mu zamezí vjet tam, kam nechcete
  • kvalita odpovídá jeho ceně
  • vydrží na jedno nabití až 1,5 hodiny vysávat
  • možno naprogramovat 2 časy úklidu
  • nespadne ze schodů

S vysavačem Ecovacs D 58 jsem zatím moc spokojená. Uklidí za mě a já se zatím můžu věnovat svojí malé nebo jiné činnosti, na kterou nemám tak dobrého pomocníka. Taky není tak hlučný, jako klasický vysavač.

• Ano (3)
  • Ne (4)
Radka

Radka

Přidáno: 10. září 2010

• +bez problémů zvládá přejezdy na koberce
  • +vypne se, když se zamotá
  • +je nízký
  • +virtuální zeď, která zabraňuje vjezd do míst kam nechci
  • +zajímavý design
  • -neumí mluvit...

K momentálnímu nedostatku času je to výborný pomocník do domácnosti, který je samostatný a nevyžaduje moji pomoc.

• Ano (7)
  • Ne (5)
Iveta

Iveta

Přidáno: 2. září 2010

(Upraveno 6. září 2010)

• dostupná cena
  • přejíždí přes nízké prahy
  • páskami se dá vymezit prostor kam nemá jezdit
  • pomocí "virtuální zdí" jde zamezit aby nejezdil do místností kde třeba nejsou dveře
  • snadné vysypávání a čištění zásobníku na nečistoty
  • žádné jsem nenašla

S vysavačem jsem spokojená. Je skvělý pro každodenní úklid. Cena určitě odpovídá kvalitě. Chce to trochu praxi, po vyzkoušení je ale skvělý pomocník.

• Ano (5)
  • Ne (2)

roboticky-vysavac...

Přidáno: 1. července 2010

Robotický vysavač Ecovacs D58 | Krátké představení

Pokud uvažujete o koupi robotického vysavače Ecovacs nenechte si ujít krátké představení tohoto přístroje. Naleznete zde popis hlavních funkcí a parametrů včetně praktického komentáře.

Celá recenze na roboticky-vysavac...
  • Ano (5)

Zobrazuji 1 - 18 ze 18 recenzí