Ecovacs D 56
Vysavač pro suché sání - Robotický vysavač - Ecovacs - robotické - 62 dB - 3 kg - Bezsáčkové - 30 W Nevzdávejte bitvu s úklidem jen proto, že luxování považujete za předem prohranou bitvu nebo práci těžší než vykopání tunelu La Manche. Máme pro vás řešení. Někoho, kdo nezná... více »
od 5 750 Kč
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Ecovacs D 56
- Za cenu 3000 je to dobrý pomocník
- Kde projede je čisto.
- Pokud najde větší znečištění, tak se několikrát vrátí.
- Nárazy nejsou velké a bolestivé pro nábytek.
- Za cenu 6000 jsou to vyhozený peníze.
- Vysavač nemá v uklízení systém, prostě jezdí sem tam.
- Do rohů místnosti se nedostane.
- Od zdi si udržuje odstup - nic od zdi nevymete.
- Postranní kartáč by mohl mít delší vlasy.
- Nemá rád kabely na zemi
- Pěkné by bylo, kdyby podlahu i umýval :-)
Koupil jsem ho za 3000,-. Za tuto cenu je to dobrý pomocník. Za normální prodejní jsou to vyhozený peníze. Každý den vyjede a šmejdí v místnosti o rozloze cca 35m2. Uklízí cca 90 min. Za tu dobu některá místa neprojede, některá navštíví vícekrát. Kupodivu se trefí i do úzkých míst. Při své cestě toho nasbírá docela dost. Do nábytku naráží jemně. Pokud se zapne režim kolem zdí udržuje si odstup tak 1cm. Čidlo "zdi" je umístěno ve výšce cca 5cm nad podlahou, pokud v této výšce už je vystouplá skříňka kuchyňské linky, tak udržuje vzdálenost 1cm od vystouplé části, takže od začátku skříňky na podlaze třeba už 3cm. Naopak pokud je stěna opatřena lištou nižší než 4cm, tak pěkně uklízí i okolo stěn. Co ho máme se nemusí zametat každý den, ale jednou týdně se vysaje celá místnost.
- Opravdu to vysává, i když kvalita je nízká.
- Nikde se nedočtete, že pokud máte hodně členité místnosti, tak se v nich vysavač "ztratí", některá místa neprojede vůbec a v některých naopak opakovaně uvízne.
Očekávání: ráno ho zapnu a odpoledne po příchodu z práce bude každý den vyluxováno.
Realita: Než každý den 10 minut upravovat terén pro vysavač, mám to vyluxované klasickým vysavačem raz dva a nemusím se bát, že až přijdu domů, bude tu stejně neuklizeno a vysavač bude někde v rohu neboze pípat a čekat na vysvobození.
Podle mě není férový přístup, když Vás neupozorní na to, že do normálního bytu je to prakticky nepoužitelné.
Anonym
Přidáno: 28. března 2011
- možnost nastavení času úklidu
- hlučnost
- neustále do něčeho naráží
- špatná kvalita úklidu
Vysavač jsme dostali zdarma k jinému zakoupenému zboží.
Kdybych za něj dal 8 tis. asi by mě to dlouho štvalo. Vysává všude jinde než je potřeba. Mám pocit, že funguje jako dětský vláček, který když do něčeho narazí tak se otočí a jede na druhou stranu. A k tomu občas něco vysaje.Jakmile najede na koberec, zastaví se a dál nejede.
Přidáno: 1. července 2010
Robotický vysavač Ecovacs D56 | Krátké představení přístroje
Pokud uvažujete o koupi robotického vysavače Ecovacs D56 nenechte si ujít krátké představení tohoto přístroje. Naleznete zde popis hlavních funkcí a parametrů včetně praktického komentáře.
Celá recenze na roboticky-vysavac...Zobrazuji 1 - 5 ze 5 recenzí