Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

CleanMate QQ-1

Přidat recenzi

Vysavač pro suché sání - Robotický vysavač - Cleanmate - robotické - 79 dB - 2.7 kg - Bezsáčkové - 25 W

Robotický vysavač CleanMate QQ-1 je vybaven 3-fázovým systémem úklidu, během kterého vysává, kartáčuje a dezinfikuje UV světlem. Tím zajistí perfektní úklid běžných domácích podlah více »

Kde koupit

8% (3)

Doporučení od zákazníků

3 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(36 z 51 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Ačkoli nejde o robota v pravém slova smyslu, jako domácí sluha Cleanmate dobře poslouží. Naprosto nepopsatelný je pocit ve chvíli, kdy vysavač zavřete v pokoji a odejdete do práce. Vrátíte se do uklizeného pokoje. K dokonalosti sice ještě mnoho chybí. Ale jako skvělý uklízeč dobře v domácnosti vyhov... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(11 z 14 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Usnadňuje život, nevysává sice tak kvalitně, jako klasický vysavač, ale zato ať si klidně vysává denně, když u toho nemusím makat já :) Pokud se zaneseou kartáče a kolečka prachem, vysavač přestává fungovat, nemůžu ale posoudit, zda je to obecná vlastnost nebo jen problém konkrétního modelu. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze CleanMate QQ-1

ONLINESHOP.cz

pokročilý

ONLINESHOP.cz

Přidáno: 1. března 2012

(Upraveno 1. března 2012)

• nejlevnější verze Cleanmate
  • UV desinfekce

Vysavač CleanMate QQ-1 je vybaven velmi účinným hlavním rotačním kartáčem, který vysbírá větší nečistoty, chlupy, vlasy a prach z uklízené podlahy. Na boku vysavače je umístěn speciální rotační kartáček, který pečlivě vymete veškerý prach a špínu podél rohů stěn. Sací otvor se speciální stěrkou se postarají o vysání veškeré špíny do plastové nádobky včetně toho nejjemnějšího prachu.
CleanMate QQ-1 nabízí, je prostor pro umístění tuhé vůně, která při úklidu příjemně provoní vzduch v celé uklízené místnosti.

olina

olina

Přidáno: 15. února 2012

• nižší cena
  • UV lampa
  • vysaje dobře prach i písek
  • jednoduché ovládání
  • nastavení modu podle výběru
  • problémy s baterií
  • zamotává se boční kartáč
  • ucpává se vysávací otvor

Vysavač máme něco přes rok a používám ho takřka každý den. Vysávám pouze podlahy, takže s koberci zkušenost nemám. Na podlaze vysaje vše kromě větších nečistot, které se nevejdou do otvoru, skvěle vysává hlavně prach i písek. Vysaje daleko lépe než jste schopni zamést a nevýří prach.
Nemá cenu používat v členité místonosti se spoustou nábytku. Tento model si nezmapuje prostor, takže jezdí podle naprogramovaného modu a složitý prostor pak třeba nevysaje dokonale celý.
Bohužel od začátku jsme měli problémy s baterií. Ač jsme postupovali podle návodu, hned první nabytí neproběhlo tak, jak mělo. Baterie by se měla nabíjet asi 3 hod. a vysavač pak pracovat asi 80 min. U našeho je to různé někěkdy se nabíjí kratší dobu a pak kratší dobu vydrží vysávat, někdy je to tak jak má být. Protože se jednalo o nákup na internetu, byla jsem líná ho reklamovat.
Nádobku s odpadem je třeba vysypat skoro po každém použití, protože pak se ucpe vysávací otvor chuchvalcem prachu a výsledek je pak podstatně horší.
Zdá se mi, že se hlučnost postupně zvyšuje, ale nejsem si tím úplně jistá.
Součástí balení je i náhradní boční kartáč, tak není třeba kupovat další na výměnu. Štětiny bočního kartáče se poněkud zohýbaly a občas se zamotají. Filtr, čistíte-li ho přiloženým kartáčkem, je po roce stále v dobrém stavu.
Na čištění hlavního kartáče je dobré použít normální vysavač s velkým výkonem.
V podstatě jsem s tímto vysavačem spokojená, dělá vše co jsem očekávala. Jen jsem si naivně představovala skoro bezhlučný přístroj.

• Ano (1)

• Nízká cena
  • Kvalitní úklid plovoucí podlahy
  • Funkce dezinfekce
  • Nízká výška
  • Koberce ho přivádějí k zoufalství
  • Poruchový

Vysavač jsme koupili víceméně ze zvědavosti jako novinku na trhu (asi před dvěma lety). Prvním dojmem bylo bezmezné nadšení - z plovoucí podlahy odklidil veškeré drobečky, prach i kočičí chlupy. Statečně rejdil i po kobercích a zbavil nás všech chuchvalců prachu a pavučin v temných zákoutích pod postelemi a nábytkem. Po nějaké době se mu však tento životní styl začal zajídat. Na kobercích se zastavoval, kvičel a cvakal ozubenými kolečky. Převody vyrobené z levných plastů prostě nezvládly dlouhodobě překonávat větší jízdní odpor na kobercích. Několikrát jsem ho rozebral, vyčistil a složil, ale nadále už jsme ho nechali běhat pouze na tvrdých površích a i tady si v poslední době občas postaví hlavu.
Závěr: Pokud chcete levný stroj, se kterým budete denně pucovat plovoucí podlahy, parkety a dlaždičky, neváhejte. Pokud chcete něco, co bude dlouhodobě fungovat i na kobercích, ohlédněte se po něčem za více peněz.

Marie

Přidáno: 14. ledna 2011

(Upraveno 14. ledna 2011)

Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz

• perfektní uklizení podlah bez námahy - jen nabít baterii a vyklepat nasbíraný prach
  • životnost baterie je méně než pět let a nová je příliš drahá

toto už je můj druhý vysavač téhož typu a nemohu si ho vynachválit, ten první "odešel" cca po pěti letech, asi by ještě pracoval, ale už na něj nebylo stoprocentní spolehnutí

• Ano (2)

Přidáno: 2. ledna 2011

Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz

• Splňuje to co jsem od výrobku očekával
  • nic

dobrý, cenově dostupný výrobek

Přidáno: 31. prosince 2010

• Dobrý sací výkon
  • Špatně naprogramovaný, jedno místo objede 10 x a jiné jednou, po cca 5-10 minutách vysávání se začne točit na místě, z kterého se bez manuálního zásahu nedostane, průměrné dílenské zpracovaní - nádoba s odpadem se špatně zandavá

Po zkušenostech s cca týdením používáním, bych si již tento vysavač nekoupil

• Ano (4)
Ověřený zákazník OK produkt.cz

Kateřina Bönischová

Přidáno: 9. prosince 2010

Zakoupeno v OK produkt.cz

• malá hlučnost, dobré ovládání, výborný úklid hlavně dlaždic, zábavný :-)
  • neumí vymetat rohy, protože je kulatý a ten kartáček se málokdy trefí do rohu

nelituji nákupu, i když někdy rohy místnosti vymetám ručně a doufám, že nebude poruchový.

Kurková

Přidáno: 25. října 2010

(Upraveno 25. října 2010)

Zakoupeno v roboticky-vysavac.cz

• Splňuje to co jsem chtěla - vysává a já si můžu dělat něco jiného nebo odcházím na 2 hod. pryč.Plovoucí podlahu vysaje opravdu dobře.
  • Vysává i koberečky v koupelně a koberec s nízkým vlasem.
  • Nikdy se ještě nikde nezasekl. Známí si na toto stěžují u jiných značek.
  • K dobíjecí základně dojede jen při ideálních podmínkách - základnu je zbytečné dokupovat. I známí co mají jinou značku (Funbeat)musí vysavač k základně donášet - proto stejný účel splní i adaptér a Claenmate QQ1 stačí.

Cena odpovídá kvalitě. Jsem spokojená - očekávala jsem za tu cenu méně ,ale mile mne vysavač překvapil.

• Ano (8)

Přidáno: 5. června 2010

• funkce přiměřená ceně
  • usnadní práci
  • bezsáčkový systém dělá bordel při vysypávání (prach)
  • pohybový mechanismus se zanáší a vysavač přestává fungovat
  • má občas problém se zaparkováním do nabíječky

• Ano (11)

Přidáno: 19. května 2010

(Upraveno 19. května 2010)

Zakoupeno v Elektro-partner.cz

Co dodat-výrobek je kvalitní,zatím jsem velmi spokojená.

• Ano (7)

Přidáno: 22. ledna 2010

Zakoupeno v Elektro-partner.cz

• Mile mě překvapila nízká hlučnost přístroje a to, že uklidil celý byt 3+1 cca za hodinu. Dobře překonává i výškové rozdíly, např.mezi dlažbou a linem. Vydrží více než udávanou výdrž 80min. Rychle se dobije.
  • Bohužel se nedostane vymést kouty. Musí se před úklidem odklidit nebo znepřístupnit veškeré kabely a pod.

Myslím, že na to, že je přístroj druhý nejlevnější na trhu, splňuje naprosto spolehlivě svoji funkci a používá i kartáč a desinf.UV světlo. Že nemá dobíjecí stanici, ale pouze nabíječku, vůbec nechybí. Zatím ho nepoužívám dlouho, ale mohu ho doporučit. Je to šikovný pomocník.

• Ano (18)
speedyxxx

nováček

speedyxxx

Přidáno: 16. ledna 2010

• vynikající poměr cena - výkon
  • rychlé nabíjení k poměru slušné kapacity baterie
  • UV lampa ničící bakterie a roztoče v koberci
  • spolehlivost úklidu
  • chybí elektrické závory

Vysavač je velice vhodnou volbou pro všechny, kteří nemají možnost z nějakého důvodu (např. vysoké prahy ve dveřích) nechat vysavač automaticky postupně nechat uklidit několik místností najednou. Z tohoto důvodu není na škodu ani absence automatické nabíjecí stanice. Pokud musíte vysavač ručně přenášet mezi místnostmi, není problém jej i ručně připojit k nabíječce. Pokud by totiž došlo k vybití baterie v jiné místnosti než ve které je nabíjecí stanice a vysavač by nebyl schopen k nabíječce přes vysoký práh ve dveřích dojet, ztrácí tato vymoženost smysl. Navíc tak ušetříte místo, kde by jinak musel vysavač parkovat během nabíjení. Velice rychle si i tak zvyknete, že již nemusíte pravidelně připravovat složité systémy hadic a hubic klasického vysavače a pak se dlouhé minuty věnovat úklidu. Zde stačí jen položit vysavač do středu místnosti, spustit a můžete se věnovat mnohem příjemnějším činnostem.

• Ano (19)
  • Ne (2)

petra

Přidáno: 12. prosince 2009

Zakoupeno v Elektro-partner.cz

• bála jsem se ze za ty prachy to bude smejd a nebude vysavat,ale jsem nad miru spokojena-uklizi skvele a to mame psa a opravdu vymete kazdou skulinu.

skvely pomocnik

• Ano (11)
  • Ne (2)

mattoni

Přidáno: 11. prosince 2009

• - pracuje samostatně
  • - vysává lépe než klasický vysavač díky rotačnímu kartáči
  • - dálkové ovládání a jeho praktické uložení na vysavači
  • - slušná ovladatelnost
  • - 6 módů pohybu
  • - integrovaná UV lampa
  • - výrazné barvy díky kterým nejde přehlédnout
  • - prostor pro vůni do vysavačů
  • - menší kapacita akumulátoru
  • - chybí virtuální stěny

Vybrali jsme si tento produkt díky slušnému poměru
cena/výkon. Dobíjecí základna není potřebná, vzhledem
k čištění nádobky na prach po vysátí každé místnosti.
Chybí virtuální zdi, které lze nahradit jakýmkoliv předmětem umístěným do cesty vysavači. Vysavač funguje přesně podle očekávání a popisů výrobce, přesně odpovídá i kapacita baterie, tedy 80 min. bez zapnuté UV lampy.
Při příštím nákupu vybereme model s větší kapacitou akumulátoru a přikoupíme k němu minimálně 2 virtuální zdi.
Jinak se nám tento vysavač líbí a šetří nám drahocený čas, který jsme dříve strávili vysáváním.

• Ano (13)

Přidáno: 3. května 2009

• podlaha je vyluxována od prachu, drobečků, vlasů atd. používám jej i na dlažbu a vymete i spáry v dlažbě, což se při vytírání nemůže podařit.
  • přestože by měl po dokončení najet do nabíjecí stanice, musím mu k tomu dopomoci, protože ji dlouho hledá (ale to považuji za maličkost). Jiné nevýhody jsem dosud nepozorovala.

S výrobkem jsem opravdu velmi spokojená a splnil na 100% moje očekávání.

• Ano (19)
moris

nováček

moris

Přidáno: 4. června 2008

Ačkoli nejde o robota v pravém slova smyslu, jako domácí sluha Cleanmate dobře poslouží. Naprosto nepopsatelný je pocit ve chvíli, kdy vysavač zavřete v pokoji a odejdete do práce. Vrátíte se do uklizeného pokoje. K dokonalosti sice ještě mnoho chybí. Ale jako skvělý uklízeč dobře v domácnosti vyhový.

• Ano (36)
  • Ne (15)